ELIF

Pon-pet u 20:00

Elif

Sada je već jasno kako je Elif do sada najgledanija turska serija, jer nijedna nije imala tako visoke rejtinge s toliko mnogo epizoda.

Nakon što je serija porušila sve rekorde u Indoneziji i osvojila njihovu najveću TV nagradu, isto se događa i u zemljama Latinske Amerike. U Čileu i Kolumbiji Elif je redovno na 30% sharea, što je veliki uspjeh s obzirom na tradiciju sapunica koje imaju te zemlje. Za Elif početak sezone je depresivan i tužan, ali su producenti kasnije pripremili izenađenje. Pored preslatke Isabelle Damle Güvenilir u ulozi Elif, ostale će uloge odigrati Nevzat Can, Yıldız Asyalı, Hasan Ballıktaş i Derya Şen.


 

Srijeda, 14.11.2018. u 20:00h (906)
Najava epizoda:
Kerem sasvim slučajno saznaje da Sureja odlazi u Englesku, ali ni to nije dovoljno da skupi hrabrosti da joj konačno kaže što osjeća prema njoj. Melek ostavlja pismo za Tulaj i Žulide, te odlazi u nadi da će pronaći Elif i jednog se dana ponovo vratiti. Hoće li se njena nada ostvariti i hoće li se dva napaćena srca najzad ispuniti srećom?


Četvrtak, 15.11.2018. u 20:00h (907)
Najava epizoda:
Dok je Melek šokirana iznenadnim susretom sa kćeri, Elif je  srećna što su se njene nade ostvarile. Začuđena Elifinim prisustvom u vili, Melek nastoji saznati otkud ona tu. Kockice se konačno počinju slagati i Melek saznaje da je Tarik poveznica. Madžide je uvjerena da Tarikov i Mustafin nestanak u isto vrijeme ne može biti slučajnost. Pronalazak otvorenog i ispražnjenog sefa pojačava njene slutnje.


Petak, 16.11.2018. u 20:00h (908)
Najava epizoda:
Madžide prijavljuje Tarika policiji , govoreći im da sumnja da je on kriv za Mustafin nestanak i krađu novca iz kuće. Melek čuje razgovor između policije i Madžide. Shvata da je Tarik u bijegu i da odlazak iz vile za nju može biti potencijalna opasnost, pa odustaje od bjega sa Elif. Humejra takođe čuje Madžidin telefonski razgovor u kojem okrivljuje Tarika. Bijesna zbog majčinih optužbi želi dokazati da je njen suprug nevin.


Ponedjeljak, 19.11.2018. u 20:00h (909)
Najava epizoda:
Nakon svađe sa majkom, Humejra se želi naći s Ranom kako bi joj se ispovijedila, ali Rana joj govori da nije kod kuće. Humejri su čudni Ranini postupci te ju odlučuje pratiti, ne sluteći kako će saznati gorku istinu. Tarik koji je ukrao novac iz vile, odlučuje pobjeći iz zemlje i traži Raninu pomoć. Humejra zbog proživljenog šoka dobija prijevremene trudničke bolove.


Utorak, 18.11.2018. u 20:00h (910)
Najava epizoda:
Ranu ne oduševljavaju Tarikovi planovi po kojima želi zasnovati novi život sa njom daleko od firme i porodice Haktanir. Kerem i Madžide se brinu jer im se Humejra ne javlja. Sumnjaju kako se nešto loše dogodilo. Kerem dobija poziv i saznaju da je Humejra smještena u bolnicu zbog porođajnih bolova. Međutim po dolasku u bolnicu ih čekaju loše vijesti.


Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.