ELIF

Pon-ned u 20:00

Elif

 

Četvrtak, 19.09.2019. u 20:00h (1080)
Najava epizode:
Elif i Melek su vrlo tužne jer se dugo nisu čule ni vidjele. Humejra saznaje da je Elif premještena u Kimetinu sobu te je ponovo vraća u svoju sobu. Elif je sretna jer ne mora trpjeti stalni Kimetin pritisak. Elif saznaje od Asli da je sutra dan posjete u zatvoru. I Melek i Elif se raduju posjeti. Međutim Kimet onemogućava Asli da odvede Elif u posjetu. Humejra ne može podnijeti Elifinu tugu te ona odlučuje odvesti Elif u zatvor. Hoće li se konačno uspjeti vidjeti?


Petak, 20.09.2019. u 20:00h (1081)
Najava epizode:
Humejra odvodi Elif u posjetu, ali nažalost ne uspijevaju stići na vrijeme. Melek se nada da će Elif doći, ali kada ne dođe počinje se brinuti da joj se nešto dogodilo. Istovremeno i Kimet odlazi u zatvor kako bi s Fidan postigla dogovor i tako što više naudila Melek. Fidan prihvata Kimetinu ponudu te stvari u zatvoru za Melek postaju još teže. Ćićek i Fosforna daju podršku Melek koliko mogu, ali se nije lako izboriti sa Fidaninim opakim radnjama.


Subota, 21.09.2019. u 20:00h (1082)
Najava epizode:
Nakon dogovora sa Kimet, Fidan sve više provocira Melek. Humejra odlazi u šetnju sa Leventom gdje ih zatiče kiša, te su primorani sakriti se u obližnju kolibu. Madžide čita vijesti o Humejri i Leventu, koju u nevjerici pokazuje i Keremu. Kerem je šokiran onim što pročita te odmah zove Humejru da dođe kući. Kimet ponovo pokušava nagovoriti Madžide da smjeste Elif u njenu sobu. Madžide želi udovoljiti Kimetinoj molbi, ali se Humejra odlučno suprostavlja tome.


Nedjelja, 22.09.2019. u 20:00h (1083)
Najava epizode:
Humejra je uznemirena zbog negiranja pred Keremom da je u vezi sa Leventom. Nadajući se da će shvatiti njen postupak, poziva Leventa da razgovaraju. Kimet smišlja podmukli plan kako da prebaci Elif u svoju sobui. Kao nagradu za sve, dozvoljava Elif da razgovara sa majkom. Međutim, njena dobra gesta je samo način da dokaže Melek da je drži u šaci.
  Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.