Vlast nas vodi u bankrot!

Svaki treći stanovnik u BiH je zadužen, a tome je najviše doprinijela pogrešna ekonomska politika koju već godinama vodi vlast smatraju ekonomisti.

111
SZP obara vlast, Mićić novi mandatar?
40
Dodik i Cvijanović: Vlada je stabilna
2
Tri godine uzaludnih protesta građana
10

NAJVIŠE KOMENTARA

111

SZP obara vlast, Mićić novi mandatar?

Na sastanku lidera Saveza za promjene, koji je bio proširen sa dodatnim dijelom opozicije, dogovoreno je da se krene u organizaciju nove skupštinske većine koja mora dovesti do promjena u Republici Srpskoj.

79

Referendum o statusu Srpske 2017!?

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će Srpska, ukoliko se BiH ne uskladi sa Dejtonskim sporazumom, tokom 2017. donijeti odluku da li ide na referendum o svom statusu.

40

Blokiran račun bijeljinske bolnice

Poreska uprava Republike Srpske (PU RS) blokirala je danas račun Opštoj bolnici „Sveti vračevi“ u Bijeljini zbog neizmirenih obaveza prema radnicima i neuplaćenih doprinosa u 2014. godini, saznaje BN TV.

40

Dodik i Cvijanović: Vlada je stabilna

Premijerka Republike Srpske Željka Cvijanović ocijenila je da su neozbiljne najave Saveza za promjene da će formirati novu skupštinsku većinu.

38

Nelogično je tražiti platu svaki mjesec?!

"Insistiranje da se daje plata mjesec za mjesec u ovoj teškoj ekonomskoj situaciji je, prema mom mišljenju, nemoguće i nelogično", smatra vršilac dužnosti direktora Bolnice Istočno Sarajevo Goran Todorović.  

37

Dodik obezbijedio komfor i blagostanje?!

Godinama je javnost bila manje-više složna u ocjeni da osnovni razlog ostajanja na vlasti Milorada Dodika i njegovog SNSD-a, uprkos ogromnim kadrovskim promašajima, vidljivoj nesposobnosti da se društvo uredi na osnovama vladavine prava i obezbjedi ekonomski napredak, leži zapravo u kukavičluku i tromosti opozicije u Republici Srpskoj, a pogotovo u inertnosti Mladena Bosića i Mladena Ivanića.

SPORT

0

Priča: Pariz - to je dom Rolan Garosa!

Stadion Rolan Garos, kompleks na kojem se igra drugi Gren slem turnir sezone, nalazi se nedaleko od Bulonjske šume u Parizu.

0

Điro: Aru osvojio etapu i prišao Kontadoru!

Biciklista Astane Fabijan Aru trijumfovao je na 19. etapi ovogodišnjeg izdanja trke Điro d’Italija i primakao se vodećem Albertu Kontadoru.

0

FIFA izbori: Blateru i poslije svega - novi mandat!

Švajcarac Josef Sep Blater reizabran je za predsednika Svetske fudbalske federacije (FIFA) na 65. Kongresu FIFA.

0

SP: Predstavljamo D grupu, gdje je Srbija!

Paunović napada svetsku krunu sa petoricom evropskih šampiona! Stručnjaci kažu da postoje igrači čiji talenat se vidi još u majčinom stomaku. E, od takvih igrača je sastavljen naš tim koji će predstavljati Srbiju na ovogodišnjem Mundijalitu.

0

Analiza: Kreće Mundijalito! Favoriti, iznenađenja...?!

Argentinci imaju paklen tim, Nemci dolaze sa budnesligaškim zvezdama, Brazil kulja od talenta, Portugalci, Nigerijci i Amerikanci vrebaju iz senke. Katar može da bude nagazna mina, Severna Koreja je nepoznanica, Mjanmar i Fidži će biti vreće za udaranje.

0

RG: Mara sigurna, Sten kao Rodžer, Simonu maraton!

Aktuelna osvajačica Rolan Garosa Marija Šarapova plasirala se u četvrto kolo na drugom Gren slemu sezone, trijumfom nad Australijankom Samantom Stosur. Stanislas Vavrinka nastavio je sa veoma dobrim igrama i plasirao se u osminu finala Rolan Garosa.

ZDRAVLJE

1

Cigaretu nakon jela ne bi smjeli zapaliti

Većina pušača poželi da posegne za cigaretom čim završe s obrokom. 

0

Perunika za jetru, pluća, migrenu

Perunika je biljka koju su stari Sloveni najviše cenili. Samo 100 g zelenog lišća irisa sadrži čak 600 mg vitamina C. Koren se daje bebama da ga grickaju dok im rastu zubi.

0

Neke boje za tetoviranje su vrlo opasne

Najnovije istraživanje sprovedeno u Langun medicinskom centru u Njujorku pokazalo je da je 6 odsto tetoviranih Njujorčana iskusilo dugoročne zdravstvene komplikacije koje su povezane sa mastilom kojim su tetovirani. Te komplikacije uključuju osip, svrab i velike otoke

0

U SAD raste broj gojaznih

Stopa gojaznih odraslih ljudi u SAD nastavila je da raste 2014. i dostigla 27,7 odsto, što je najviši nivo od 2008. kada je Institut Galup počeo da meri težinu stanovnika zemlje, saopštio je danas institut na osnovu sprovedene ankete.

0

Da li je trudnicama potrebna fizička aktivnost?

Nemački zdravstveni stručnjaci počeli su, uz podršku vlade, da sprovode javnu kampanju kojom se trudnice pozivaju da više vežbaju.

0

Uveče je lakše pretjerati sa jelom

Iznenađujuće je opažanje naučnika koji su sproveli istraživanje o unošenju veće količine hrane tokom večeri na osnovu koga su zaključili da je tokom večeri i visokokalorična i niskokalorična hrana slabije aktivirala područja u mozgu koja su povezana s takozvanim putevima nagrade.

NAJČITANIJE VIJESTI

111

SZP obara vlast, Mićić novi mandatar?

Dodik obezbijedio komfor i blagostanje?!
Petak 29. Maj 2015 09:07
Mladenu Ivaniću ne daju ni u pozorište!
Četvrtak 28. Maj 2015 22:55
Blokiran račun bijeljinske bolnice
Petak 29. Maj 2015 07:12
Sad Grof NEĆE u Zvezdu!
Četvrtak 28. Maj 2015 19:00

ANKETA

Očekujete li novu skupštinsku većinu u Republici Srpskoj?


RTV BN NA FACEBOOK-u

Copyright © Aleksandar Kamenjašević 2014. Sva prava zadržana.