ŠOK: Iz zadnjice izvadili flašu od pola litra

Doktori KBC "Zvezdara" u Beogradu obavili su prošle nedelje nesvakidašnji hriruški zahvat kada su penzioneru Z. R. (73) iz Rume izvadili flašu punu vode iz anusa.

Srbija 11.12.2019 | 11:22
ŠOK: Iz zadnjice izvadili flašu od pola litra
Pacijent je došao u ovu ustanovu 6. decembra oko 11 sati sa strašnim tegobama i jakim bolovima u debelom crevu i stomaku i zatražio hitnu pomoć dežurnih lekara. Kako nije želeo odmah da kaže o čemu je reč, poslat je na preglede.


Nakon što je dijagnostikovan problem, pacijent je upućen u hrirušku ambulantu. Tada je priznao šta je uradio i otkrio da se nije nadao da će se samozadovoljavanje pretvoriti u noćnu moru. 

Kada su proverili njegovo zdravstveno stanje lekari su ga odmah spremili za operacionu salu kako bi se sprečile fatalne posledice. Posle višečasovne intervenije, flaša od pola litre vode je izvađena.

Operacija je prošla dobro, a čoveku nije povređen nijedan krvni sud niti unutrašnji organi.

Lekari su ostali šokirani kada su pregledali pacijenta i utvrdili da se u zadnjici nalazi flaša od pola litra duga 23 centimetra.

- Pacijent je primljen sa zatvorom, bolovima u stomaku i debelom crevu, a osobe s takvim simptomima se uglavnom odmah šalju kod gastroenterologa, a zatim i hirurga. Iako ga je bilo sramota jer je u sedamdesetim godinama, zbog jakih bolova priznao je da mu je flaša zaglavljena u anusu, a intervencija je trajala nekoliko sati - navodi izvor KBC iz "Zvezdara".

Nedavno su mediji pisali o jednom sličnom slučaju iz beogradskog Urgentnog centra - pacijentu su iz anusa izvadili crnu bilijarsku kuglu, na kojoj je pisao broj 8.

(Kurir/Informer)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Haha

11.12.2019 10:47

Pa mala li je, trebo je od litru zavuci.

ODGOVORITE
Name

Ja

11.12.2019 11:59

Čuj od litra,hahaha,crkoh od smijeha!Stara drtina,pederčina,što nije našo nekoga da ga dobro izbambusa

Name

MM

11.12.2019 12:40

Hahahaha,flasa u dupetu u tim godinama.Kakav perverznjak.Ocigledno da mu je bilo dosadno.

Name

Skeptik

11.12.2019 14:51

Laktašenku bi izvadili četu uvlakača...

Name

SLAVA KOD NAS

12.12.2019 07:39

MORA DA JE BILA NAŠA SRPSKA NEKA SLAVA, PA NIJE VIŠE IŠLO NA USTA. A JESMO DIVLJI, DOBRO JE DA NAS EVROPA NA MARS NE POŠALJE.

Name

Milutin

14.12.2019 10:11

Kad je vec gurao trebo je onu od Jelen pive one široke flaše..

ODGOVORITE