Sestre Aradinović zaratile zbog dečka, potukle se, odrekle a sad ovo?!

Popularne pevačice Edita i Indira Indi Aradinović u više navrata bile su glavna tema zbog njihovog turbulentnog odnosa.

Zabava 08.12.2019 | 12:00
Sestre Aradinović zaratile zbog dečka, potukle se, odrekle a sad ovo?!
Pevačice su bile u žiži skandala i u jesen davne 2011. godine, kada su se, prema pisanju jednog nedeljnika, tada potukle zbog izvesnog Veljka sa Karaburme, bivšeg Indinog, a tadašnjeg Editinog dečka. Zbog narušavanja javnog reda i mira tada je, kako se pisalo, reagovala i interventna policija, a sestre su završile s prekršajnim prijavama.

Sedam godina kasnije, Indi je šokirala javnost kada se javno odrekla mlađe sestre.

- Zamolila bih svoju lažnu sestru Editu da ne postavlja moj spot na stori. Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje mi i te kako nije bitno sada. Ona zna zašto to pišem. S obzirom na to da sam blokirana od njene strane na istoj mreži od 2017. godine bez objašnjenja smatram da je podrška suvišna i lažna. Vrlo tužno što neko nešto radi, da bi ispoštovao norme biznisa. Kakva si u privatnom, takva budi i u poslovnom svetu. Uvek ista i iskrena vaša Indi - napisala je pevačica na svom profilu na Instagramu prošle godine i dodala da, otkad je njena sestra učestvovala u jednom šou programu, "niko nije mogao nos da joj dotakne".



Ipak, nakon svega toga isplivala je prepiska poznatih sestara koja govori u prilog tome da su njih dve definitivno zakopale ratne sekire. Naime, Indi je na društvenoj mreži podelila poruku za svoju sestru:

- Sestro moja draga, sledi svoje snove, sledi svoje srce, neka ti svaki tvoj uspeh na putu omekša srce i pozove na put još jednog "meleka" (anđela) sa tobom da gradi tvoje snove i sreću... Ti si moj borac najveći i najbolji na svetu - napisala je Indi, na šta joj je Edita odgovorila:

- Hvala ti, sestro moja!!! Volim te najviše na svetu!



Izvor:Alo.rs Foto:instagram printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar