Veliko slavlje u porodici Živojinović, svi im čestitaju!

Decembar u domu Živojinovića je mesec slavlja. Jedno od njih je godišnjica braka, koju Brena i Boba danas slave 28 godina provedenih pod bračnim zavetima.

Zabava 07.12.2019 | 14:00
Veliko slavlje u porodici Živojinović, svi im čestitaju!
- Mi to proslavaljamo veoma lako i jednostavno. Volim da su sva moja deca na okupu sa nama, sa njihovim devojkama i suprugama, Aleksandrom koja je sada sa nama. Otvorimo flašu šampanjca i da sedimo da se družimo i ispričamo. Bez velike pompe i glamura - kaže kroz osmeh Brena, koja će u novogodišnjoj noći zabavljati Beograđane ispred Narodne skupštine.

Ipak u njenom domu praznična atmosfera je čitav ovaj mesec.

- Decembar je mesec u kom zaista imamo mnogo obaveza. Naručito one obaveze koje ljudi ne vide, a to je da imate i neku komunikaciju sa svojom porodicom. Zato što su našoj deci potrebne mame u decembru, a ne samo u drugim mesecima. Sreća što su svi odrasli, pa oni meni mnogo više pomažu, nego ja njima. Veoma sam srećna ove godine, jer Boba i ja slavimo danas 28 godina braka. Slavimo godišnjicu. Potom dolaze koncerti 14. i 15. decembra u Zagrebu, koji su uglavnom rasporodati. Potom sledi pozorišna predstava koja me je zaista obradovala, jer u životu svakog umetnika uvek se dešavaju neke nove stvari koje prave krunu ili nadogradnju u njegovom životu. Velika sreća u umetnosti je što na neki način nikada ne možete da dođete do kraja, jer se uvek dešava nešto novo. Sve dok imate prilike da vas okružuju kreativni ljudi, onda je to savršeno.



Brena ne krije radost što će pozorišna predstava čiji su autori glumci Vladimir Aleksić i Olga Dimitrijević, biti o njoj kao fenomenu Jugoslavije.

- Veoma sam počastvovana. To nije predstava o jednoj Lepoj Breni gde bi pričali o njenoj biografiji, ovo je jedna dopuna u mom životu i karijeri - smatra pevačica koja je dva čeka da vidi premijeru, ali se nada i pozivu na jednu od proba.

- Još nisam videla probe, čekam poziv. Dogovorili smo se da kada budu složili celu predstavu da je vidim.



Izvor:Alo.rs  Foto:Alo/Rajko Ristić

Komentari / 0

Ostavite komentar