Edita: Gledala sam kako tata tuče mamu i Indi!

Edita Aradinović je kao devojčica bila svedok porodičnog nasilja. Gledala je kako njen otac tuče majku i stariju sestru Indi i te scene nikada neće zaboraviti, navodi Informer.

Zabava 06.12.2019 | 19:00
Edita: Gledala sam kako tata tuče mamu i Indi!
Atraktivna pevačica otvorila je dušu i objasnila zbog čega je njena nova pesma "Soba" autobiografska.

- Kao mala sam doživela porodično nasilje. Ne direktno, ali sam bila svedok. I dalje pokušavam da zaboravim kako je otac tukao majku i moju sestru Indi, a ja sve to posmatrala. Zbog tih batina je mama imala ozbiljne zdravstvene probleme. To je ružan period mog života o kojem ne želim puno da pričam. Bez obzira na sve, svoje roditelje danas volim najviše na svetu - rekla je Edita i dodala:

- U novoj pesmi sam opisala događaj iz detinjstva, kada sam bila devojčica željna ljubavi i pažnje koju nisam dobijala od roditelja. Bez obzira na sve što se dešavalo mislim da sam dosta brzo sazrela, ali sam i dalje ostala dete u duši - rekla je Edita.

Zbog svega što je preživela, Edita je morala rano da sazri i uhvati se u koštac sa problemima.

- Sa 17 godina sam počela da izdržavam porodicu. Pevala sam i nastupala po klubovima, a posle toga sam postala članica grupe "Ministarke". Znate, nije lako kad takav teret padne na nekoga ko je tinejdžer - istakla je Edita.



Izvor:Alo/informer Foto: printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Miso

07.12.2019 15:52

Ciganska posla

ODGOVORITE