Brenin sin u vezi sa Bogdaninom sestrom!?

Stefan Živojinović je smuvao Bojanu Rodić, svastiku Veljka Ražnatovića! Brenin sin i sestra Cecine snajke Bogdane su u vezi četiri meseca, ali još ne žele da se u javnosti pojavljuju kao par.

Zabava 05.12.2019 | 14:00
Brenin sin u vezi sa Bogdaninom sestrom!?
Upoznali su se još prošle zime na Kopaoniku, kada je Bojana bacila oko na Stefana i učinila prvi korak. Tad su samo razmenili brojeve telefona i započeli dopisivanje, koje je trajalo dugo. Tek su se letos dogovorili da se vide i otad su zajedno - priča naš izvor i dodaje:

- Bojana upravo zbog Stefana sve više vremena provodi u Beogradu. Ona nije zapostavila porodični biznis, pa često kombijem razvozi piliće od Titela do pijace u Borči. To je Stefanu simpatično, nikad joj nije prigovorio što se bavi takvim poslom.

On je dobio pozivnicu za Veljkovo i Bogdanino venčanje prošlog meseca i tada je trebalo da se sa Bojanom pojavi na tom slavlju.



Stefke je u odličnim odnosima i sa Veljkom i sa Anastasijom, čije pesme je često javno hvalio. Veljko ga je pozvao na svadbu, ali on je tada bio u Americi i nije mogao da dođe. Bojana mu je sve vreme sa svadbe slala snimke, čak mu je rekla da su te noći neki Veljkovi drugovi pokušali da je osvoje. Oboje su se smejali tome jer su sigurni u svoju ljubav. Osim toga, i Stefana često muvaju devojke na nastupima, pa mu Bojana nikad nije pravila ljubomorne scene - ispričao je izvor.

Golupčići juče nisu bili dostupni za komentar, pa smo pozvali Bojaninu majku Danijelu Rodić i pitali smo je da li će posle Cece i Brena da joj postane prija!

- Ne mogu ništa da vam kažem o tome! Ne smem da dajem nikakve izjave, neću ni da potvrdim ni da demantujem - rekla je Danijela, koja je bila pričljivija kad smo je pitali o drugoj ćerki Bogdani i zetu Veljku:

- Bogdana se super oseća, odlično podnosi trudnoću i mnogo se raduje što će biti majka. Znam da su pomerili medeni mesec, ne znam kada će ići na putovanje jer Veljko ima dosta obaveza oko treninga i priprema. Baš je posvećen boksu.

Izvor:Informer.rs Foto:Prinscreen/instagram

Komentari / 0

Ostavite komentar