Darka Lazića okitili evrićima na Đanijevoj slavi!

Kada Radiša Trajković Đani slavi krsnu slavu, to izgleda kao da je u pitanju svadba! Kite se muzičari, ića i pića napretek, a ni pevača ne manjka.

Zabava 22.11.2019 | 14:00
Darka Lazića okitili evrićima na  Đanijevoj slavi!
Tako je bilo i u sredu uveče u jednom restoranu gde je pevač dan pre Aranđelovdana obeležio krsnu slavu, i to gala.

Pevač je ugostio prijatelje, kolege, užu i širu familiju. Među prvima je na slavlje došao Darko Lazić, a za njim i Slađa Alegro, Emir Habibović i mnogi drugi. Domaćica Slađa bila je odlično raspoložena i na vratima je dočekivala zvanice. Tu su bili i naslednici Trajkovića: ćerka Sofija, sinovi Marko i Miloš sa devojkama.



Slavska večera poslužena je čim su se gosti udobno smestili. Za to vreme muzika je tiho svirala, a nakon večere domaćini i njihovi prijatelji latili su se mikrofona. Pre svih, Lazić je uzeo mikrofon i zahvalio se Đaniju na pozivu. Nakon kratkog obraćanja, pevač je pustio glas i zaradio novčanicu od 500 evra, i to na čelu. U jednom trenutku, mikrofona se latio i domaćin i zapevao starogradske pesme.



Pevač je podelio utiske sa slavlja za Kurir.

- Kod nas se poštuju svi običaji. Moja žena je sve to lepo organizovala i, hvala bogu, došli su nam svi prijatelji. Okupili smo se, proslavili, najeli se, proveselili. I dogodine, ako bog da, ponovićemo. Samo neka je na radost i veselje - poručio je Đani.



Veselje je trajalo do ranih jutarnjih sati, a Đani je sve vreme snimao telefonom atmosferu i delio snimke na Instagramu.

Izvor: Kurir.rs Foto: Instagram Printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar