Tuzla: Radnicu PIO udario 36 puta čekićem

Radnica PIO/MIO – Kantonalne administrativne službe Tuzla J. I. , koja je juče zadobila teške tjelesne povrede u napadu muškarca Đ. V. na njenom radnom mjestu, nije životno ugrožena, potvrđeno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla.

Bosna i Hercegovina 22.11.2019 | 10:07
Tuzla: Radnicu PIO udario 36 puta čekićem
Povrijeđena J. I., kojoj je napadač zadao više udaraca čekićem, trenutno je smještena u Kliniku za neurohirurgiju i u stabilnom je zdravstvenom stanju.

Podsjećamo, Đ. V. (71) čekićem je napao radnicu PIO/MIO u Tuzli, a nakon što ga savladao čuvar u toj instituciji, on je i uhapšen. 

Prema nezvaničnim informacijama kojima raspolažu u Federalnom zavodu PIO/MIO, napadač je njihovoj radnici u Tuzli zadao 36 udaraca čekićem, a motivi za napad za sada nisu poznati.

– Napadač na našu kolegicu je izvjesni Slobodan Vasiljević, koji joj je zadao 36 udaraca čekićem. Nismo upoznati u ovom trenutku da dotični ima kod nas otvoren predmet ili da je indirektno vezan za neki drugi predmet. Napadač je bez ikakvog zahtjeva ili neke primjedbe prišao radnici i počeo je tući.

Federalni zavod PIO/MIO sve ovo vrijeme nastoji na najkvalitetniji mogući način biti od koristi našim korisnicima, a u toj misiji ćemo sasvim sigurno nastaviti. Našoj radnici želimo brz oporavak te se nadamo da će nadležne institucije na pravi način sankcionirati ovaj nasilni akt – poručili su iz Federalnog zavoda PIO/MIO, prenosi Avaz.

(Avaz)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Sur

22.11.2019 15:13

Mora da je bila dobra kao i svi drzavni sluzbenici ljubaznost na nivou

ODGOVORITE
Name

Brzi

24.11.2019 20:27

Ljubznodt 0. dobova . Kao da su bogom dati .