Koncert Brajana Ferija na našoj olimpijskoj lepotici!

Nakon velike američke turneje, 7. decembra, britanska pop zvezda Brajan Feri stiže u Bosnu i Hercegovinu, na planinu Jahorina, gde će po prvi put održati koncet za sve ljubitelje dobre muzike.

Zabava 19.11.2019 | 21:00
Koncert Brajana Ferija na našoj olimpijskoj lepotici!
Ovu zvezdu svetskog kalibra u čarobnom zimskom ambijentu pratiće 25 vrhunskih profesionalaca koji će tokom sedam dana boravka voditi računa o svim detaljima, a kako je najavljeno, sve one koji sa nestpljenjem čekaju koncert, očekuje audio - vizuelni spektakl jednak onome u kojima su uživali posetioci na američkoj turneji.

- Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo po prvi put ugostiti Brajana Ferija, i što će Jahorina, dolaskom ove čuvene zvezde, postati destinacija za svetske koncertne rute. Naš primarni cilj je da svi čuju za Jahorinu i uvere se u domaćinski pristup i ponudu ski centra koji je rame uz rame sa Evropskim ski destinacijama, što ovaj događaj svetskih razmera i potvrđuje - istakao je Dejan Ljevnajić, direktor Olimpijskog centra Jahorina.

Kako bi koncert ostao jedan od najupečatljivijih, ni zimsko planinsko vreme neće uticati na zabavu, s obzirom na to da će temperatura u monumentalnoj koncertnoj pagodi biti podešena na 23 stepena, jednako kao i na samoj bini.

Ovaj luksuzni šator biće opremljen brojnim dekorativnim i svetlosnim elementima koji će, sasvim sigurno, dovesti atmosferu do usijanja. Koliko se ozbiljno pristupa organizaciji, pokazuje i rajder lista koja je dostigla 85 strana, te ekipe svakodnevno vredno rade kako bi se ispunili svi zahtevi.

Britanska pop legenda će izvesti brojne klasične hitove, kako iz svog solo repertoara, tako i one koje je snimio sa nekadašnjim bendom Roxy Music, među kojima su "Let’s Stick Together”, "Slave to Love”, "Don’t Stop The Dance”, “Kiss and Tell”, "Love Is The Drug”, "These Foolish Things”, "Price of Love”, "I Put a Spell on You” i mnoge druge.
 
Rezervišite karte na vreme za ovaj muzički spektakl jer će noć 7. decembra sasvim sigurno osvojiti srca ljubitelja vrhunskog zvuka!

Izvor: Republika.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar