Nevolje Kejt Midlton, em bolesna em ostaje bez "desne ruke"!

Kejt Midlton ovih dana zabrinula je britansku javnost. Naime, lepa vojvotkinja pojavila se na otvaranju nove dečje bolnice u Norfolku, vidno mršavija.

Zabava 19.11.2019 | 13:00
Nevolje Kejt Midlton, em bolesna em ostaje bez "desne ruke"!
Iako je na sebi imala ljubičasti kaputić savršenog A kroja, na društvenim mrežama ubrzo se pokrenula rasprava o uzroku njenog mršavog izgleda…

Budući da je često isticala i pričala o jelovniku koji koristi da bi izgledala vitko, izgleda da je u “gladovanju” malo preterala a spekuliše se i kako supruga princa Vilijama boluje od teške bolesti.


 
Iako su sporne fotografije ubrzo obišle svet, iz palate se još uvijek niko nije oglasio povodom nagađanja, piše Story.hr.

Međutim tu nije kraj vojvotkinjinim problemima.Ona polako ali sigurno ostaje bez svojih najbližih saradnika.

Pre tačno mesec dana, otkaz je dobila njena “desna ruka”, Sofija Agnev (32) i to samo što se vratila sa svog medenog meseca.

Kako sada piše britanska štampa, i lična sekretarica napušta Kejt.

Katarina Kvin, koja je pune dve godine bila vojvotkinjin najbliži saradnik, dala je otkaz i nakon Božića više neće raditi na toj poziciji. Kao razlog odlaska ne navodi se ništa precizno, već samo želja za novim poduhvatima i napretkom.



Katarina je bila odgovorna za zakazivanje i organizaciju svih sastanaka iz Kejtinog planera, a njih dve su odlično sarađivale.

Princ Vilijam i njegova supruga prinuđeni su da tragaju za novom osobom na koju će Kejt moći da se osloni, a verujemo da taj posao neće biti ni malo lak.

Izvor:Story/ Gloria.rs Foto: Guliver/Getty images

Komentari / 0

Ostavite komentar