Sin Miroslava Ilića maltretirao komšiluk, reagovala policija!

Sin Miroslava Ilića, Marko Ilić (42) u noći između petka i subote napravio je incident u zgradi u kojoj živi na Novom Beogradu zbog čega mu slede dve prekršajne prijave.

Zabava 18.11.2019 | 20:00
Sin Miroslava Ilića maltretirao komšiluk, reagovala policija!
Iz Ilićevog stana je dopirala buka, zbog čega su uznemirene komšije pozvale policiju. Međutim, on se tu nije zaustavio već je izašao iz stana i nastavio da pravi haos.

- On je izašao u hodnik, došao do ulaznih vrata jednog komšije i počeo je da lupa na vrata njegovog stana - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Kada je policija izašla na teren po prijavi i ušla u zgradu, Ilić se zatvorio u stan i nije hteo da im otvori.

- IIlić se tada vratio nazad u stan i zatvorio se. On nije hteo da otvori policajcima, već ih je umesto toga vređao kroz zatvorena vrata - kaže izvor upućen u slučaj.



Pevač Miroslav Ilić povrdio je da je policija bila na licu mesta.

- Bila je u pitanju preglasna muzika, ali je Marko sve regulisao nakon što je policija došla. Nije tačno da im nije otvarao vrata, već je izašao ispred stana i to su sve sredili, objasnio je da neće ponovo praviti buku. Komšije su zvale policiju i nije bilo ništa dramatično, samo prosto buka od muzike - tvrdi Miroslav Ilić.

Međutim, ovo nije prvi put da je pevačev sin pravio probleme komšijama.

Naime, Marko Ilić je pre 12 godina napravio incident, kada je uništavao automobile svojih komšija iznerviran njihovom galamom zbog koje nije mogao da spava.

Tada je za dlaku izbegao privođenje u policiju. Nemili događaj odigrao se ispred kuće Ilića u Višnjičkoj Banji, kad je napao komšije i počeo da razbija njihove automobile. Međutim, posle odvođenja u Urgentni centar radi lekarskih pregleda i utvrđivanja da li Marko u krvi ima alkohol, što je uobičajena praksa u ovakvim slučajevima, Miroslavljev sin je pušten kući.

Izvor: Alo.rs. Foto: Alo

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Sigurno

18.11.2019 20:06

se nasmrkao! I ko ga je imao vaspitati??

ODGOVORITE