Banjaluka-Četiri osobe uhapšene zbog tuče

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su lica čiji su incijali B. L, B. B, N. Z. i N. P. zbog sumnje da su učestvovali u tuči u ugostiteljskom objektu u Banjaluci.

Republika Srpska 18.11.2019 | 14:51
Banjaluka-Četiri osobe uhapšene zbog tuče
Protiv njih će biti podnesen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjalauka za ovo krivično djelo, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Prethodno su pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili lice čiji su inicijali M.E. zbog sumnje da je u subotu, 16. novembra počinio krivična djelo učestvovanje u tuči, tjelesna poreda i teška tjelesna povreda sa više nepoznatih lica u ugostiteljskom objektu u Ulici Ada.

Tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka predložio je Osnovnom sudu u ovom gradu da Banjalučaninu Milošu Ećimu /23/ bude određen pritvor zbog postojanja osnovane sumnje da je nanio tešku povredu licu čiju su inicijali I.Č, te povredu licu D.B.

Iz Okružnog javnog tužilaštva saopšteno je da se slučaj dogodio u subotu, 16. novembra, u restoranu "Stara Ada" u Banjaluci, nakon verbalnog sukoba.

Licu I.Č. pružena je ljekarska pomoć i smješteno je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

Tužilac je predložio pritvor zbog postojanja bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao ometati krivični postupak uticajem na svjedoke i saučesnike, navedeno je u saopštenju.

O prijedlogu za određivanje pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Banjaluci.

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Goga

18.11.2019 14:20

Milos Ecim ide po gradu tuce sve zivo i nikomu nista ne moze,da bahatost nije zapamcena nigdje ,pa u martu je prebio momka jedva je prezivio.

ODGOVORITE
Name

Re

18.11.2019 15:11

A policija mu ne moze nista.E to je nasa policija samo smiju na zene starce i djecu.

Name

BL 1974

18.11.2019 16:48

Kad ste p.... neka vas tuce . I tatini su vozali crveni kombi po BL i nikom nista . Neka ode u ozbiljan grad pa poprijeko pogleda nekog . Koga taj vrabac moze istuci ?!