Pripreme u toku,sin proslavio momačko veče, a mama šije haljinu!

U toku su poslednje pripreme za svadbu Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, a folk zvezda Ceca Ražnatović uveliko radi na toaleti koju će poneti tog dana.

Zabava 18.11.2019 | 15:00
Pripreme u toku,sin proslavio momačko veče, a mama šije haljinu!
Protekle nedelje trudna buduća mlada proslavila je devojačko veče, pa je sada na redu i momačko, a ponosna majka sa nastupa je žurno stigla i pre nego što se smrklo.

Kada su je upitali kako se oseća, folkerka je mnoge nasmejala rečima:

"Pa, nije moj momački dan", ističući da joj je, sa druge strane, na nastupu bilo lepo, a da totalna euforija povodom svadbe koja se bliži i te kako vlada u porodici.

"Mi se zaista radujemo. Euforija vlada. Samo neka se dešavaju lepe stvari, da je na veselje. Niko nije zbunjen. Bila sam  uredno pozvana na devojačko veče, ali posao mi nije dozvolio", pričala je u "Premijeri, vikend specijalu" Ceca. 

Veljko je sinoć sa prijateljima,proslavio momačko veče i uz muziku se provodio do ranih jutarnjih sati. Slavlju je prisustvovala i mama Ceca koja se u jednom trenutku latila mikrofona, popela se na stolicu i zapevala svoje velike hitove "Nagovori" i "Ličiš na moga oca", na oduševljenje svih prisutnih.



Pevačica i njen naslednik sve vreme su se grlili. Vrhunac večeri je bio vatromet koji je priređen ispred vile Ražnatovića.



Inače mnogo se šuškalo oko toga da će Ceca u Beču kupiti haljinu za svadbu, međutim pevačica je to dematovala rečima: 

"Ne, ne, meni haljinu radi Marina Visković", rekla je ona.



Izvor: Kurir.rs Foto:Printscreen PVS/instagram

Komentari / 0

Ostavite komentar