Jelena se sa 3 reči oprostila od preminule devojčice Sofije Nakić!

Jelena je pre mesec dana za Telegraf rekla da će sav honorar od nastupa za doček Nove godine proslediti za Sofijino lečenje.

Zabava 16.11.2019 | 17:56
Jelena se sa 3 reči oprostila od preminule devojčice Sofije Nakić!
Jelena Karleuša oprostila se od preminule devojčice Sofije Nakić (16), koja je bolovala od sarkoma vezivnog tkiva.

Mala Sofija preminula je prethodne noći u grčkoj bolnici, pošto njeno namučeno telo nije izdržalo terapije, iako se ona hrabro borila protiv dečjeg raka.

- Mirno spavaj, Sofija - napisala je Jelena na Instagramu, uz devojčicinu crno belu fotografiju.

Podsetimo, Jelena je pre mesec dana za Telegraf rekla da će sav honorar od nastupa za doček Nove godine proslediti za Sofijino lečenje. Nakon toga usledile su lepe vesti - lekari su rekli da Sofija može da dođe u Atinu na terapije, a doneli su odluku i da isto ne naplate.



Sofijin otac se nedavno i javno zahvalio Jeleni na podršci.

- Bojan, njen otac, hitno je otputovao za Atinu. Sačekala je svog tatu da dođe da je poljubi još jednom i otišla na neko bolje mesto. Nije se budila. Jednostavno je bila nejaka da izdrži terapije, a tumor je pritiskao mozak - ispričala je za naš sajt Maja Kostović, prijateljica Sofijine porodice koja je bila i admin grupe "Sa Sofijom do pobede".

Podsetimo, ovoj devojčici sarkom je dijagnostikovan juna 2018. godine i od tada Sofija nije mogla normalno da jede i stalno je bila u jakim bolovima.

(Telegraf.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar