Mali psić "jednorog" istopiće vaše srce! (video)

Štene s repom kojem raste rep iz sredine čela to jest, na čelu postao je zvezda na interneta i društvenih mreža Pripadnici spasilačke organizacije "Mac's Mission" pronašli su štene, koje je osim neobičnog "repa-rogića“ na glavi, imalo povredu stopala.

Zanimljivosti 14.11.2019 | 20:00
Mali psić "jednorog" istopiće vaše srce! (video)
Nađen je na ulici zajedno sa još jednim starijim psom kojem je bila potrebna pomoć. Veterinari kažu da mali "rogić" šteneta ne ugrožava njegovo zdravlje, pa će „krzneni jednorog“ uskoro biti spreman za usvajanje.

Aktivisti su psa nazvali Mali magični krzneni jednorog (engl. Narwhal the Little Magical Furry Unicorn").

Organizacija "Mac's Mission" sa sedištem u Misuriju, pomaže zlostavljanim psima, povređenim životinjama i onima sa urođenim manama. Iako rog na glavi ovog psića najviše liči na rep, iz organizacije su saopštili da on njime ne može da maše kao pravim repom.

Štene je odvedeno veterinarima, koji su rekli da ova pojava nije opasna za njegovo zdravlje.

"Nema razloga za hirurško otklanjanje repića sa glave šteneta a i vidi se da mu nikako ne smeta. Ponaša se kao sasvim normalno štene“, rekao je dr Hering.

"Mali jednorog" još zvanično nije spreman za usvajanje pošto veterinari žele da budu sigurni da je sa njegovim zdravljem sve u redu. Ipak, lista onih koji žele da ga udome već se pravi i red koji žele da usvoje ovo slatko štene je ogroman!

Komentari / 0

Ostavite komentar