Srećni dobitnik osvojio putovanje za dvoje u čarobnu Moskvu

Sberbank Banja Luka je u oktobru u saradnji sa kompanijom Mastercard organizovala veliku nagradnu igru, a glavna nagrada je putovanje za dvoje u čarobnu Moskvu.

Republika Srpska 14.11.2019 | 08:59
Srećni dobitnik osvojio putovanje za dvoje u čarobnu Moskvu
Sve što je bilo potrebno za učešće u nagradnoj igri su Mastercard platne kartice Sberbank Banja Luka, koje je bilo potrebno koristiti u u mjesecu oktobru. Izvlačenje dobitnika nagradne igre je izvršeno kompjuterski, slučajnim odabirom 12. novembra 2019. godine, a od strane nezavisne komisije. Klijenti Sberbank Banja Luka su imali priliku da pored putovanja u Moskvu osvoje i i druge vrijedne nagrade: 2 Sony televizora ( 55” 4K Android ) i 2 Samsung Galaxy S10+ telefona.

Glavnu nagradu, putovanje za dvoje u grandioznu Moskvu osvojio je klijent Nemanja Šućur iz Banjaluke.

Biljana Ševa, rukovodilac Službe marketinga i komunikacija Sberbank Banja Luka uručila je vaučer za putovanje u Moskvu za dvije osobe srećnom dobitniku, i poželjela mu da uživa u čarima ovog predivnog ruskog grada.

„ Želim da se prije svega zahvalim za ovu sjajnu nagradu. Sberbank Banja Luka je i ovaj put dokazala da je jedna od najboljih banaka i da treba koristiti njihove proizvode i usluge. Dan prije vijesti da sam osvojio ovo putovanje, postao sam otac, tako da ovih dana u našem domu vlada dvostruka radost. Radujem se posjeti najvećem i najljepšem gradu Rusije.“ izjavio je pri preuzimanju nagrade Nemanja Šućur.

Mastercard kartice Sberbank Banja Luka se mogu koristiti na svakom prodajnom mjestu sa Mastercard znakom, u zemlji i inostranstvu. Prednosti Mastercard platnih kartica su mnogobrojne, a samo neke su mogućnost plaćanja roba i usluga na prodajnim mjestima u zemlji i svijetu, brze i sigurne transakcije i pristup sredstvima 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici.

Više informacija o proizvodima i uslugama Sberbank Banja Luka možete pronaći na internet stranici www.sberbankbl.ba, pozivom na broj Kontakt centra 0800 59 999 ili lično u poslovnicama Banke, saopšteno je iz Sberanke Banjaluka.

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar