Sinan Sakić dobija spomenik u Loznici!

Oni koji su ga poznavali žele na ovaj način još jednom da Sakiću odaju počast.

Zabava 13.11.2019 | 11:00
Sinan Sakić dobija spomenik u Loznici!
Pre nepunih godinu i po dana, nakon teže bolesti, preminuo je legendarni Sinan Sakić, a njegovi prijatelji, fanovi i sugrađani nisu ga zaboravili.

Kako saznajemo, pevačevi poštovaoci žele da se Sakiću podigne spomenik u njegovoj rodnoj Loznici kako bi mu i na taj način odali počast i zahvalili mu na svemu.

- Zahtev je predat u opštini i čeka se odobrenje. Ukoliko Sakićevi prijatelji dobiju dozvolu, spomenik u prirodnoj veličini kralja nekadašnjeg Južnog vetra trebalo bi da se radi sledeće godine. Biće postavljen u jednom lepom delu grada. Oni smatraju da on to zaslužuje kao neko ko je često finansijski pomagao narodu i svom gradu. Sinan svima mnogo nedostaje - kaže jedan pevačev prijatelj i dodaje da je njegova porodica i dalje neutešna:

- Sabina i deca osećaju veliku bol za njim. Koliko god da se nasmeje, ne prođe mnogo i odmah se rastuži. Bili su vezani, voleli su se i godinama su zajedno sjajno funkcionisali.

Izvor: Kurir.rs Foto: Dragana Udovičić

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Taksirat

13.11.2019 10:41

njegovo djelo ostaje urezano u dubini njedara njegova naroda (sto se tice njega i njegove pjesme, nema razlika medju nama) odakle je potekao a svojim cojstvom berzrezervno dokazivao

ODGOVORITE