Andrija Milošević bez dlake na jeziku isprozivao kolege!

Andrija Milošević već godinama važi za jednog od najangažovanijih glumaca srednje generacije, a dok njegove kolege kukaju da u Srbiji nema posla za onog ko se bavi kulturom, zvezda serije „Biser Bojane“ ističe da to ipak nije tako.

Zabava 11.11.2019 | 22:00
Andrija Milošević bez dlake na jeziku isprozivao kolege!
U razgovoru za „Alo!“ Andrija je istakao da se nikada nije pokajao što je odabrao glumački poziv i da uvek ima posla za one koji hoće da rade.

- U poslednje vreme sa svih strana slušamo da je teško, da nema posla i onda stalno neka kuknjava kako nikad neće biti bolje. Umesto što sedimo skrštenih ruku, bilo bi lepo da počnemo od sebe i onoga što za sebe možemo da uradimo. Kada se čovek pomiri sa tim da je loše, onda mu sigurno neće biti bolje. Lepo je biti glumac, lepo je biti deo umetnosti i čuvati svoju kulturu jer bez kulture ne postoji ni država ni narod. Zašto bih se ja kajao kada sam sam birao da budem glumac - kaže Andrija, koji veruje da će se kad-tad kultura vratiti na velika vrata.

- Ovo je 21. vek. Sve je otvoreno i lako dostupno. Sve je na tržištu, žene, muškarci, ideje, sve šta vam padne na pamet je na izvol’te. Možda nam se sada čini da je kultura na margini, ali postoje „mali“ ljudi koji se bore za ono što vredi i vrlo brzo će doći vreme kada će stvari da se promene. U to nema nikakve sumnje - ističe glumac i priznaje da, uprkos prenatrpanom rasporedu, uvek ima vremena za izabranicu, glumicu Aleksandru Tomić.



- Zabluda je da usled mnogo poslovnih obaveza partneri ne mogu da se posvete jedno drugom. Aleksandra i ja radimo zajedno, radimo na zajedničkim projektima i u pozorištu, pa nam zajedničkog vremena ne manjka. Žrtva koju podnosimo, a koja se tiče naše profesije nije žrtva koja nam je nametnuta već ono što smo sami želeli. Zasada funkcionišemo i nismo se zasitili jedno drugog. Previše je izazova kako u njenom tako i u mom životu, uvek se nešto dešava i uvek nam je uzbudljivo. Zbog toga i ne čudi što opstajemo sve ovo vreme - iskren je Milošević, kom ne bi smetalo da njegovi naslednici krenu njegovim stopama.

- Sutra da dobijemo dete i da poput nas poželi da se bavi glumom, rekao bih mu: „Samo izvoli, moju podršku imaš.“ Ma kojom god umetnošću da poželi da se bavi, ne bih se isprečio između toga. Uostalom, nisam tip čoveka koji bi svoju decu terao da se opredele za nešto što ja smatram ispravnim - zaključuje Andrija za „Alo!“.

Izvor:Alo.rs Foto:Alo/screnshot instagram

Komentari / 0

Ostavite komentar