Teška saobraćajna nesreća na putu Doboj - Modriča

Na magistralnom putu Modriča - Doboj, u mjestu Dugo Polje, jedna osoba je poginula, a zbog saobraćajne nezgode je potpuno obustavljen saobraćaj.

Republika Srpska 10.11.2019 | 23:52
Teška saobraćajna nesreća na putu Doboj - Modriča
Iz Auto-moto saveza Republike Srpske su naveli da je saobraćaj obustavljen od 21:00 sati i da se vozila preusmjeravaju na regionalni put Modriča - Doboj.

Prema nezvaničnim informacijama, jedna osoba je smrtno stradala, a povrijeđene su tri osobe, među kojima je dvoje djece.

Kako prenose mediji, riječ je o direknom sudaru dva vozila. U toku je policijski uviđaj.

(Agencije)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Romanija

11.11.2019 01:28

Šta je ovo u raznim nesrećama dnevno gine dvoje ili više lica u BiH. Ubistva, samoubistvo, saobraćajne nezgode, požari, itd. Strašno.

ODGOVORITE
Name

Putnik

11.11.2019 06:18

Tu dionicu sam prošao sinoć oko 19 časova, izvode se radovi mjenja se asvalt, a tek su počeli sa iscrtavanjem horizontalne signalizacije, pune i isprekidane linije.Kiša je padala i apsolutno se ništa ne vidi noću, a kao što napisah nema na novoasfaltiranoj dionici ni pune bijele ni isprekidane linije

ODGOVORITE
Name

kako to,

11.11.2019 07:21

Ovo je gore nego rat! U toj drzavi nema nikoga pametnoga samo se zuri trlja i na nista sene misli, Auto skole sa ovim brojem mrtvih ne sluze nikome a Policija od uvjek radi za svoje djepove.Kriv je onaj ko ne plati! U svijetu to nema nigdje da se ceka na sudiju, tuzioca,popa i postara to se mora sto prije sklonitisa puta jer drugi cekaju.

ODGOVORITE