Posle toliko godina Goca progovorila o razvodu sa Zaharom!

Folkerka Goca Lazarević u jednom intervjuu progovorila je o razvodu od Milutina Popovića Zahara, pa priznala da joj je rastanak jako teško pao.

Zabava 10.11.2019 | 20:00
Posle toliko godina Goca progovorila o razvodu sa Zaharom!
Goca Lazarević pre skoro tri decenije razvela se od čuvenog kompozitora Milutina Popovića Zahara, a kako je u javnosti nekada znala da kaže - razvod je najtraumatičnija stvar koja nekome može da se. Njoj je, kako je svojevremeno priznala, bilo potrebno nekoliko godina da se u potpunosti oporavi.

- Hitovi, novac, popularnost, sve sam tada imala, ali sreću nisam. Kad sam bila na vrhuncu slave, ja sam bila najnesrećnija jer sam se razvela. Mogu da kažu da sam staromodna žena ili ne znam šta, ali meni je porodica jako bitna i tada iako sam imala sve, mislila sam da mi se svet ruši – rekla je Goca svojevremeno.

- Teško sam podnela rastanak. Tada sam bila na vrhuncu muzičke karijere. Rekla bih da sam imala sve, ali nisam imala sreće. Nakon razvoda pola godine nisam znala za sebe, non-stop sam plakala i bila utučena, ogroman šok. Iselila sam se iz zajedničkog stana bez razmišljanja. Zaharu nije padalo na pamet da izađe, pa sam ja s decom otišla u našu kuću koja nije bila dovršena. Preuzela sam brigu o sinu i ćerku, ali i Milutin je, naravno, pomagao kad je trebalo, bio je uvek tu za njih. U tom periodu sam radila kao nenormalna, htela sam da tugu izlečim poslom - rekla je u emisiji „Iz profila“ pevačica Goca Lazarević.



Međutim kako kaže, i dalje ne može da pronađe osobu koja će je voleti onako kako ju je, po njenom mišljenju, voleo Zahar.

"Sa kakvim bi ti bila srećna sad?" pitala ju je jednom prilikom Sanja Marinković u emisiji, a ona joj je odgovorila nikad iskrenije: "Da me radi, k'o što bi rekli klinci! Da me radi, al' mene niko ne radi", priznala je Goca.

Izvor:Kurir/Blic Foto:printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar