Vojin Ćetković odbio nastup pod "pritiskom"

Poznati beogradski glumac Vojin Ćektović odbio je nastup na svečanoj akademiji u Nevesinju zbog poliitčkih transparenata, koje je na zahtjev organizatora odbio da mijenja reditelj Aleksandar Pejaković.

Republika Srpska 09.11.2019 | 15:47
Vojin Ćetković odbio nastup pod "pritiskom"
"Kada sam saznao da se reditelj povlači, jer u umjetničkom dijelu programa moraju da budu i nekakvi transparenti, odlučio sam da ga podržim i da ne nastupam. Nisam ni vidio te natpise, a kamoli tražio da se skinu", odgovor je Ćetkovića na tvrdnje pojedinih medija i načelnika opštine Nevesinje Milenka Avdalovića da su glumci iz Beograda tražili skidanje natpisa o mitrovdanskim bitkama.



Načelnik opštine Nevesinje Milenko Avdalović otišao i korak dalje pa je rekao da "Ćetković više nikada neće biti pozvan u Nevesinje".

Cijelu situaciju razjasnio je reditelj Aleksandar Pejaković, koji je osmislio svečanu akademiju povodom obilježavanja Mitrovdana u Nevesinju, demantujući tvrdnje organizatora da su glumci Vojin Ćetković i Dejan Lutkić tražili skidanje natpisa o mitrovdanskim bitkama.

Pejaković je potvrdio u izjavi BN TV da je žalosno kako su pojedini politički manipulatori jednu plemenitu umjetničku i patriotsku ideju zlonamjerno pokušali da pretvore u skandal zarad skupljanja jeftinih političkih poena.

Prema nezvaničnim saznanjima organizatori, opštinske vlasti, su od reditelja i glumaca tražili da se tokom svečane akademije podrži i politika koju provodi Milorad Dodik, čija vlast je i u toj opštini.

Pejaković kaže da je na poziv opštine Nevesinje i obilježavanje Mitrovdana rado se odazvao da se hercegovačkom kraju dostojno obilježe godišnjice mitrovdanskih bitaka.

"Moj koncept i scenario bili su omaž svim stradalim borcima u Nevesinju. Scenografiju smo na najvišem umjetničkom nivou prilagodili formi memoraijalne akademije, upravo zbog velikog stradanja hrabrih srpskih vojnika koji su odbranili Nevesinje 1992. i 1994. godine na Mitrovdan. Upravo zbog pijeteta prema žrtavma odredili smo da je osnovna boja scenografije bude crna. Na generalnoj probi memorijalne akademije organizatori su od mene kao autora programa neprijatnim tonom tražili prekrivanje crne pozadine sa još jednim obilježjem Republike Srpske, iako su na bini već stajala obilježja Republike Srpske u vidu amblema i zastave. Svi moji dobronamjerni savjeti su naišli na negodovanje i kada sam shvatio da ne mogu da spasem umjetnički program pred direktan TV prenos, odlučio sam da se povučem – istakao je Pejaković za Srpskainfo.

Ovo nije bio jedini incident tokom obilježavanja krsne slave Boračke organizacije Republike Srpske u znak sjećanja na Mitrovdanske ofanzive, kada je branjeno i odbranjeno Nevesinje od muslimansko-hrvatskih jedinica tokom posljednjeg rata.

https://www.rtvbn.com/3971191/zbog-tamindzije-haos-u-hercegovini



(BN)

Komentari / 75

Ostavite komentar
Name

Banjalučanin

09.11.2019 14:52

Eto to se dešava kad pametni odu, a budale zavladaju.

ODGOVORITE
Name

Gagi

09.11.2019 15:49

Svaka cast za ove beogradske glumce.Imaju vise karaktera od bilo koje profesije.

Name

Bravo

09.11.2019 15:50

bravoo Cetkovicu!!! politicari i njihovi tajkuni su boracku kategoriju ponizili i zive i mrtve!!! sve sami dezerteri profiteri pozadinci i papci partijski haraju Hercegovinom !!!!Knezevina Hercegovina !!!!bruka i sramota golemaa!!

Name

Svaka čast reditelju i glumcima

09.11.2019 16:44

Pa šta Dodik i njegova partija tu imaju da se petljaju - partija nije postojala u vrijeme dok se rat vodio, a on nije ratovao, već je švercao?!

Name

Neće Pozvati

09.11.2019 17:13

Taj mali bijedni načelnik neće pozvati takvog velikog glumca kao da je Nevesinje njegova prćija. Prije će biti da on neće biti načelnik, mala ljudska gnjida i on i ovaj Tamindžija. Dodiku će ovi ljugavci doći glave, previše su se osiluli.Kako on kaže - mangupi, ali u njegovim redovima.Iko normalan kad stavi na vagu ćetkoviće i ovu jadu neće glasati za Snsd.

Name

Vukman

09.11.2019 20:29

Htjeli smo da živimo sami bez drugi, pa evo sad kad ih nema izmedju sebe ne možemo , mi srbi imami probleme kroz istoriju a to je nesloga i alapljivost, zavoda, tzv.izdajnici, podjeljeni smo i to se vidi po sukobima svakodnevno. Od kako SNSD američka partija vlada RS-om ovaj narod je poludio, još puške da dignemo jedni na druge. Ovo je sramota sta se radi. Kad ćemo Fabrike otvarati osim razni slava i svetaca i bogova, narod odlazi za ljebom bez povratka a neko na zapadu trlja ruke dobro jer Dodik dobro radi, kad se RS isprazni automatski ce i nestati i to je cilj Dodika i nalogodavaca samo sto to narod ne konta. Cijeli svijet je digao na srbe ciljano da se napravi ovakva situacija a Mileta samo lova zanima, a sta ćemo mi obični smrtnici koji smo ginuli za RS koja je postala diktatorska prema narodu i borcima da se slavni majori privode u policiju itd., narod tuče, ucjenjuje, djeca nam ubijaju.... Smiju nam se svi , za Mitrovdan haos da se napravi, sramno. Federacija se razvija a mu propadamo , neko ovo ciljano radi sa dobrom strategijom. Nikad mi srbi pameti nećemo doći. Glad za novcem nas je pokopala

Name

Bajro srbin

09.11.2019 22:14

Sta je sa onom krivičnom prijavom iz 2000.g protiv Tamandzije? Kada je Tamandzija falsifikovao medicinsku dokumentaciju da je obolio kao ucesnik rata i po tom osnovu u penzionom fondu Trebinje ostvario boracku penziju. Ono sto je najinteresantnije je to da je nalaz i misljenje sa dijagnozom bolesti pisao ćirilicom ( latinske nazive) i to na obrascu nalaza iz 2000.g. i prilozio ga u fondu kao medicinsku dokumentaciju koju je dobio u ratu 1993.g.

Name

neutralna

09.11.2019 23:32

Vukman:Fino si ovo napisao samo sto SNSD-pozicija nije americki nego proruski orijentisan. A opozicija je americki-britaanski orijentisana. To cu cinjenice svidjalo se to nekome ili ne. A politicari su svuda isti, samo neki malo uzimaju sebi malo daju narodu a neki samo sebi pune dzepove.

Name

re

10.11.2019 07:47

Htjeli da stave zastavu sa Bajinom glOvom

Name

075

10.11.2019 08:11

@Vukman Milorad radi odlično od vas Srba je napravio najveće mazohiste na planeti Zemlji!

Name

neutralna

10.11.2019 12:40

075 Nije Milorad od Srba to napravio nego oni sami od sebe svaki pojedinac ponaosob. Kada toga postane svestan ako ikada postane moze se nadati necemu. Do tada moze da se buni, zali, proziva itd jer nista drugo i ne zna.

Name

reziser

12.11.2019 13:54

Ovo kao iz filma turneja kad se avanturista iz..belih orlova..rugao redovnom oficiru za manjak patriotizma. Od knezeve vecere do danas se nista ne mijenjamo

Name

za bajru

12.11.2019 13:57

.ebes dokumentaciju vazan je crveni dres

Name

Boze pravde

09.11.2019 15:01

Kapa dole hrabri ljudi.. .Praznik Mitrovdan treba da bude posvećen palim borcima za odbranu Nevesinja a ne SNSD dezerterima i ratnim profiteri a tajkunima Milorada Dodika.. A ovaj ministar za boračka pitanja Savčić iz Han Pjesak je bruka i sramota za vojsku RS..

ODGOVORITE
Name

Re Boze pravfe

09.11.2019 15:41

Bote crveni kakav je grmeral Savcic ministar.

Name

Istina

09.11.2019 17:18

Da je Savčić general podržao bih borce, majora Pejanovića koji je uhapšen pa pušten u Nevesinju.. Ali kao što vidimo on podržava kadrove SNSD... Dezertere, ratne profitere, koji šamaraju decu poginulih boraca u Milićima..

Name

Nikola

09.11.2019 17:30

Savčić predsjednik BORS-a je jedno veliko režimsko djubre,koje se,stanovima i kešom debelo namirilo kod režima!

Name

Miloš

09.11.2019 17:31

Čovjek je plaćen od strane režima i tajkuna da glumi predsjednika BORS-a,upravo takav šupak, na čelu boračke treba Dodiku i ovom zločinačkom režimu.

Name

Miloš

09.11.2019 17:31

Čovjek je plaćen od strane režima i tajkuna da glumi predsjednika BORS-a,upravo takav šupak, na čelu boračke treba Dodiku i ovom zločinačkom režimu.

Name

Xxx

09.11.2019 21:12

Borci iz RS ne smiju da se dignu protiv ovakve diktature, strahovlada vlada, nema niko mu da da digne glas, BORS vodi pobjegulja Savcic koji ima cilj da uguši borce, nismo nikakva prava ostvarili, a u Federaciji su dobili sve, primanja, stambeno zbrinuti, svake godine odbijaju nova auta RVI i paraplegicari, nedavno u Sarajevu podijelili 100 novi Škoda Octavia, al svake godine, a kod nas niko auto nikad nije dobio, Jel to nama dobro pa cutimo? Ko je Dodik da mu cutimo vise? Kako su u Federaciji haos borci napravili dok nisu svoje dobili, a sta je s nama? Poniženi i popljuvani od režima da ne smijemo reci da smo stvorili RS koja ce na žalost zbog Dodika nestati. Zao mi je mladosti moje u ratu i saboraca i poginuli, RVI.... Dusa me boli zbog ovog. Nemam rijeci. Dva brata sam dao u ratu pitam se za sta i za koga, a sam bio ranjen 3 puta. Savcica nek je stid i sram bijeda ljudska kao sav BORS u kojem nema boraca. Ko je ubio Mauzera, Kneževića.... ?? Svi cute zato i jest ovako

Name

Banjalucanka

09.11.2019 15:02

Njima i ne treba pozadina crna oni su dezerteri, njima je rat dobro dosao da se obogate.Oni ne zale za mladoscu sto izginu za slobodu.Mi ovdje u RS ne mozemo nista promjeniti od Dodika i njegovih poltrona.Hvala vam reditelju i glumci sto niste podrzali rezimsku vlast, neka svijet vidi u kakvo mraku mi zivimo.

ODGOVORITE
Name

11903

09.11.2019 16:22

To sto je pozadina trebala da bude crna je trebalo da znaci da smo kao narod zavijeni crno. pocev od oko 30 000 poginulih najboljih medju nama, pa na sve to crno da crnje nemoze biti sto se onom dezerteru dodijeli najvise godisnje odlikovanje junackog Nevesinja, a da se on i ne zacrveni na reakciju boraca koji su odbili da udju u svecanu salu, pa oni glasni i jasni protesti 2 odbornika opozicije. Neka bi dao bog i sveti jucerasnji Dimitrije da sve ono sto se juce desilo u Hercegovini bude simbolican pocetak kraja ovog visegodisnjeg zla.

Name

Idi bre..

09.11.2019 22:06

Njihova boja je pink, znači roza ili slična. I sve po mjeri te boje. Eno večeras na RTRS-u najavljen razgovor sa Cecom. U udarnom terminu, u 21 čas. Ceca je mjera. Trebali su je u Nevesinju angažovati.

Name

Goldhand

11.11.2019 15:19

Ljudi moji Javljam se iz Srbije.Po ovome što čitam u vašim komentarima,mogu vam reći da je u Srbiji isti javašluk,samo druga imena. Kod vas još i može da se dese neke moralne stvari,kao cepanje knjižice od strane Mektić Dragana.(to se u Srbiji se ne dešava pa da je knjižica za ribolovački društvo),a kamoli da ministar tako izrazim neslaganje,oko ove ujdurme u Nevesinju,za Mitrovdan.

Name

hercegvac

09.11.2019 15:02

Misli Milenko da je Ćetković došao da pegla Ilijine mrlje, Malo je bruke i sramote oko povelja nego nas sramote kod prijatelja i braće u Srbiji. Licemjeri, još kad su predložili da kulturni centar dobije ime velikog Neboiše Glogovac bilo je jasno da su računali na jeftine političke poene. Nedostojni su da komentarišu Ćetkovića a posebno pokojnog Neboišu. Ova bruka će živjeti do vijeka!

ODGOVORITE
Name

Šta

09.11.2019 19:25

Šta će reći Milorad na ovo? Držite gaće Milenko, Mile, Milutin (3M) znate il da su reditelj i Milorad prijatelji? A kako će se provesti Ilija, zapamti će Mitrovdan.

Name

Maks

09.11.2019 15:04

SVAKA VAM CAST VELIKI STE LJUDI ISPALI I REDITELJ I GLIMCI. PA KO CE NORMALAN NA DAN SJECANJA NA ZRTVE, PODRZAZI DEZERTERE I NJIHOVO BLAMIRANJE. BORCI SU VAM ZAHVALNI JER STE IH ISPOŠTOVALI. UVJEK DODITE KOD BORACA ONI CE VAS UGOSTITI, A KUKAVICE NEKA SE STIDE SEBE SAMiH, VI SE CEGA NEMATE STIDITI.!!!

ODGOVORITE
Name

RTRS

10.11.2019 01:07

To naravno nije objavio. :)

Name

ocevidac

10.11.2019 14:08

Pa oni su bas odustali zbog "museme" tj. natpisa o bitkama a ne zbog toga ko je bio u ovom i onom redu i zbog toga ko je dezerter a ko ratnik. E sto si vjest u zamjeni teza ako si toga uopste svjestan?! Bravo za tebe!

Name

VRS

09.11.2019 15:06

Momci sa 18 godina su ginuli dok je Ilija ispijao kafe u Podgorici.

ODGOVORITE
Name

Tacka

09.11.2019 15:12

Sve pohvale profesionalcima za nepokolebljivu odbranu stavova i strukovnih uzansi.

ODGOVORITE
Name

Re

09.11.2019 19:00

Bravo za komentar.

Name

?

10.11.2019 07:38

A đe su naši glumci? Nema ih niti se smiju čutu ni za lijeka. Oni ttreba da budu glas kao nekog razuma naroda, a kod nas ze zavukli u mišije rupe, samo da ih niko ne prozove!

Name

Sile

09.11.2019 15:12

Fuj, bagro crvena!

ODGOVORITE
Name

NADA

09.11.2019 15:15

Ljudi sa stavom za razliku od predsjednika BORS-a.Ima nade za ovaj narod.

ODGOVORITE
Name

Hajka

09.11.2019 15:23

Već je u BG medijima(Večernje novosti objavili, a svi ostali tabloidi preneli)koje plaća Dodik krenula hajka na glumce Ćetkovića i Lutkića kao da su tražili da se sa scene skinu obilježja RS i uz izjava SNSD-ovog načelnika Avdalovića da više nisu poželjni u Nevesinju. Naravno na svim portalima uključili su se Dodikovi botovi sa stotinama pljuvačkih komentara po glumcima.Spin mašinerija je pronašla žrtve, a stepen hajke i pretnji glumcima od botova je prešao svaku meru.Zbog Dodika i njegovih satrapa Vučić bezuslovnim podržavenjem Dodika samo proširuje listu protivnika među poznatima.

ODGOVORITE
Name

Mihajlo L

09.11.2019 15:24

Ima li Mila Uljarevica da se oglasi? Ili jos broji pare od 5 javnih primanja?

ODGOVORITE
Name

MUSEMA

09.11.2019 15:29

Nisu ovdje problem obiljezja Republike Srpske , koja su vec bila istaknuta kako dolikuje. Problem je samovolja lokalnih kabadahija koji predstavljaju opstinsku vlast . Oni su od scene htjeli praviti kic , sto nije u skladu sa umjetnickom postavkom scene. Oni ne prezaju ni od cega , lazno su optuzili umjetnike , omalovazili i ponizili Mitrovdan na vise nacina , pokazali svoj primitivizam koji se ne moze sakriti iza plasta vlasti , i obrukali u javnosti tu istu vlast koju predtavljaju. Oni misle da su veci umjetnici od umjetnika , veci svestenici od svestenika , veci ljekari od ljekara. Ovaj sramni cin je sramota i skandal opstinske vlasti na celu sa nacelnikom koji treba snositi odgovornost.

ODGOVORITE
Name

Nebojsa78

09.11.2019 15:35

Veliki pozdrav i podrsks za reditelja i srpske glumce koji nisu htjeli da budu dio politickog cirkusa, jer vec citam kako ih blate po nekim portalima. Oni su sacuvali obraz i dostojanstvo, pokazali da umjetnost ima vise ciljeve sto ovi poltroni i uhljebi ne razumiju. Poceli smo i po mrtvima da gazimo.

ODGOVORITE
Name

Da

09.11.2019 15:44

Oni nisu odbili da nastupaju pred stranackim obelezjima SNSD-a,vec pred simbolima RS zastavom i grbom RS.

ODGOVORITE
Name

Nebojsa78

09.11.2019 16:12

Sam reditelj je napisao da je na sceni postojao ambelm i zastava Republike srpske, e sad gospoda iz SO Nevesinje su mozda htjeli dodati pod pokroviteljstvom vlade RS ili mozda ko zna jos po nekog sponzora.

Name

Re Da

09.11.2019 16:38

Ne. Nije istina. Procitaj tekst prije nego sto prokomentarises. Oni bi dodavali vlada rs, predsjednik RS itd. Covjek je rekao sta je dovoljno Ali ne gospoda bi se reklamirala.

Name

Mrkva

09.11.2019 17:52

mozda, ako su obiljezja Republike Srpske SNSD simboli i crveni kmeri, onda si upravu.

Name

Re

09.11.2019 18:01

Ne mlati botino!

Name

Xxx

10.11.2019 08:43

Pročitaj ponovo tekst.

Name

Rajan

09.11.2019 15:46

Iako je Pejakovićev potez za pozdraviti,ipak ipak, njegova karijera najvjerovatnije će biti zapečaćena kada se vrati u Banja Luku, jer je odbio da "igra" po notama nevesinjskih političkih manipulatora i poslušnika Dodika i SNSD,koji su jednu plemenitu umjetničku ideju pretvorili u skandal radi skupljanja jeftinih političkih poena.

ODGOVORITE
Name

Re

09.11.2019 18:05

Misliš dok je duduk na vlasti? Vjerovatno si u pravu, ali kontaj da duduk neće vječno biti na vlasti - i ovaj narod će jednom da se dozove pameti, pa da ga otkači! Za Režisera i Glumce - moj duboki naklon!

Name

Sima

09.11.2019 15:54

Sta rece ovaj jado,nacelnik opstine,da Cetkovic vise nikada nece biti pozvan u Nevesinje?Bice pozvan,itekako.Nece ti ljudski olosi jos dugo biti na vlasti i nece se oni ni pitati.To ce se desiti mnogo ranije nego sto oni misle.

ODGOVORITE
Name

Dhj

09.11.2019 15:56

Svaka cast postenim glumcima,nisu dosli u Nevesinje da bi bili marionete u rukama lokalnih profitera I dezertera.Sve su otjerali,ostali su samo poltroni Snsda,da tapsu lokalnim seljacima.

ODGOVORITE
Name

Blb

09.11.2019 15:58

Svaka cast

ODGOVORITE
Name

Nada

09.11.2019 19:10

Reditelji i glumci su uglavnom preteče pravog i lijepog. Oni su narodni učitelji. Učitelje volimo i još jednom im hvala.

Name

Мирослав

09.11.2019 16:07

Поздрав за нашег цвјећара Миломира.

ODGOVORITE
Name

Milivoje

09.11.2019 16:12

Jos uvijek postenje,savjest,cestitost imaju svoje lice.To su lice pokazali ljudi kulture. O dezerterima treba zaista napisati roman,pocevsi prvo od maloljetnih do punoljetnih.Nasilje nad slobodarskim duhom vidljivo sprovodi vladajuca klika.Ministar boraca klasican demagog,a,Savcic bruka svakog postenog covjeka.On po svoje misljenje ide u SNSD.On se ne mijesa u svoj posao jer i ne zna koja mu je uloga.Od Cur'guza jos gori je Savcic.Borci cute,a vodju nemaju odnosno imaju kupljene i maskirane cutologe,i interesdzije....

ODGOVORITE
Name

Херцеговац

09.11.2019 17:19

Вође је побила власт бабе и бурлета. А свака част глумцима што неће да величају Бурлета, Бисерку, Луку, Илију и Авдаловића. Ни њима, а на жалост ни Савчићу није било мјесто на Митровдан ском помену ни у Невесињу, а не на академији и још са признањима.

Name

E stvarno

09.11.2019 16:29

Neki lokalni politicarcici mi toliko idu na zivac. Sposobni su izgleda sve da obezvrede i uniste. Sram da ih je. Gde ce im dusa.

ODGOVORITE
Name

Лука

09.11.2019 16:43

Majko moja, sta smo docekali! Bruka dovijeka! I umjetnike su htjeli iskoristiti da politicki pomognu posrnulom rezimu! Puno postovanje Vojinu i ostalim koji su pokazali pravo rodoljublje!

ODGOVORITE
Name

Spomenik sam sebi podigao

09.11.2019 16:55

Nije Vojin Cetkovic Ana Bekuta niti Ceca. Jedan diplomac Akademije scenskih umjetnosti i nosilac brojnih nezaboravnih likova je procitao more knjiga i natopio svoju umjetnicku dusu Ducicem, Cehovim, Puskinom..........i sve to steceno blago ne moze srozati velicanjem necije politicke pripadnosti ma kakva ona bila.

ODGOVORITE
Name

Za Umjetnike

09.11.2019 18:09

Kapa dole! Bravo Pejakoviću, bravo Ćetkoviću!

Name

Domi

09.11.2019 17:02

E moji hercegovci i vi spadiste na niske grane da vas j...e crvena sekta!!cast izuzecima!

ODGOVORITE
Name

Sofronije

09.11.2019 17:19

ma svaka vam cast glumci! pamet je zacutala a crveni kmeri se i dalje brukaju

ODGOVORITE
Name

Glumci

09.11.2019 17:28

Glumci su u Foci docekani ko kraljevi . Foca ipak misli svojom glavom I ne nasjeda na podvale vlasti.

ODGOVORITE
Name

Dok Holidej

09.11.2019 17:48

Ovaj predsjednik opštine je u pravu kad kaže da Ćetkovića i ostale glumce neće više pozvati za sledeću slavu jer za sledeću slavu ako bog da on će biti nemila prošlost.

Name

ÐORÐE

09.11.2019 18:03

Svaka čast!

ODGOVORITE
Name

PRAVDA

09.11.2019 19:24

NEMA SE TU PUNO STA MUDROVATI. SNSD KAO I UVIJEK SVE HOCE DA ISKORISTI U SVOJU KORIST I PROMOCIJU. SVE POHVALE ZA VELIKE UMJETNIKE I LJUDE.

ODGOVORITE
Name

Crta

09.11.2019 19:28

Primitivni lokalni poltroni snsda...glumcima svaka cast na potezu

ODGOVORITE
Name

Nako

09.11.2019 20:00

Clanovi snsd sekte, nisu normalni

ODGOVORITE
Name

Budući migrant

09.11.2019 21:50

Iznenađenjima nikad kraja. Pa ljudi moji najveći ološ se sabrao u SNSD.

ODGOVORITE
Name

Титаник

10.11.2019 01:22

Ја сам схватио ко је СНСДе још 2006 године а видим многи још нису. Ако нема СНСДе чланску карту и није високи функционер странке како да буде херој ,борац . СНСДе ови хероји су јуришали довозећи бабе и непокретне на гласање за изборе .

ODGOVORITE
Name

pravda

10.11.2019 06:14

Cetkovicu djeticu drzis svoju rijec i neces nikom da budes podrepas

ODGOVORITE
Name

Mit

10.11.2019 10:05

Kako moze jedan covjek da zabrani nekom da dodje u Nevesinje? Pitanje je da li on moze i u svojoj kuci to nekom zabraniti. Mozda bi mu i tu neko rekao da prikoci.

ODGOVORITE
Name

Milan

10.11.2019 11:47

Podrzavam nase glumce Mislim da su upravu

Name

ДУГОКОНТОВ

10.11.2019 11:33

У првом реду шљам са црвеним краватама.

ODGOVORITE
Name

Ahoj

10.11.2019 15:51

Izgleda da i na Vegeti, treba da bude Snsd...

ODGOVORITE
Name

Слобода Мићаловић о скандалу

10.11.2019 21:47

https://srbin.info/kultura/oglasila-se-sloboda-micalovic-o-navodnom-skandalu-u-nevesinju/

ODGOVORITE
Name

Jjjj

10.11.2019 22:21

Glumci su izmanipulisani lokalnim politicarima ....bagra primitivna

ODGOVORITE