Crveni đavoli kaznili greške crno-belih

Fudbaleri Partizana poraženi su od Mančester junajteda na "Old Trafordu" 3:0 (2:0) u utakmici četvrtog kola Grupe L Lige Evrope.
 

Fudbal 07.11.2019 | 23:00
Crveni đavoli kaznili greške crno-belih
"Crveni đavoli" vode na tabeli sa deset bodova, AZ Alkmar, koji je ranije danas kao gost deklasirao Astanu 5:0, nalazi se na drugom mestu sa osam bodova, Partizan je treći sa četiri, dok Kazahstanci nemaju ni bod.

U petom kolu 28. novembra crno-beli gostuju Holanđanima i moraju da ih pobede kako bi zadržali nadu da mogu do drugog mesta i proleća u Evropi. Istog dana Astana dočekuje Junajted.

Izabranici trenera Save Miloševića bili su našpanovani za borbu spuštenog garda na "Old Trafordu". Utisak je da se nisu uplašili velikog rivala, ali ta hrabrost i želja nisu bili dovoljni da se odupru raspoloženim "crvenim đavolima".

Trener domaćina Ole Gunar Solskjer je izveo jak sastav. Antoni Marsijal i Markus Rašford bili su neobično raspoloženi za igru, uz njih i supertalentovani Mejson Grinvud, dok je Huan Mata gospodario na sredini terena. Za razliku od većine ovosezonskih utakmica u kojima mu je igra bila spora i bezidejna, Mančester junajted je večeras ličio na giganta kakav zapravo i treba da bude.

(Kurir)

Komentari / 0

Ostavite komentar