Nagrade za Specijalnu bolnicu u Banji Koviljači

Jučerašnji dan za Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju Banja Koviljača bio je dvostruko lijep. U Beogradu u hotelu Falkensteiner, nagradu Beogradski pobjednik u ime ustanove je primio prim. dr Zoran Grujić. Beogradski pobjednik je priznanje koje se već 16 godina dodeljuje za rezultate ostvarene u kulturnom, javnom i privrednom životu Balkana.

Srbija 07.11.2019 | 09:52
Nagrade za Specijalnu bolnicu u Banji Koviljači
Po odluci žirija, pravo na ovo prestižno priznanje pripada onima koji su svojim radom ostvarili natprosečne rezultate u svojim oblastima. Dodjela nagrada je održana u prisustvu privrednika, ličnosti iz javnog i kulturnog života, predstavnika medija, naučnih i sportskih organizacija.

Sa druge strane, u hotelu Crowne Plaza, predstavnici Specijalne bolnice za rehabilitaciju Banja Koviljača su sinoć od 18h prisustvovali konferenciji za medije povodom osvajanja nagrade Biznis Partner 2019. Od 3000 kompanija koje su bile nominovane za nagradu na osnovu mišljenja stručnog žirija i ocjene diplomatskih predstavnika stranih zemalja u Srbiji odlučeno je da ovu laskavu titulu ponese samo 32 kompanije među kojima je i naša ustanova.



Nakon iscrpne analize rezultata nezavisnog istraživanja tržišta, predloga strukovnih institucija, ekonomskih odeljenja ambasada, kao i predloga poslovnih partnera, Komisija je donela odluku da nagradu BIZNIS PARTNER 2019 primi Specijalna bolnica za rehabilitaciju BANJA KOVILJAČA



Pre dvadeset pet godina (1995) pod motom „U biznisu, kao i u životu, najvažniji je partner" kompanija Mass Media ustanovila je nagradu BIZNIS PARTNER sa ciljem da skrene pažnju javnosti i promoviše kompanije i institucije koje se u svom poslovanju rukovode visokim profesionalnim standardima, čvrstim etičkim normama, društvenom odgovornosti, poštovanju zaposlenih i odličnim poslovnim rezultatima.



Za proteklih 25 godina mnoge od ovih kriterijuma je tržište postavilo kao standard koji svaka kompanija mora da ispunjava za uspješno poslovanje.

Međutim, nagradu BIZNIS PARTNER čini drugačijom, posebnom i prestižnom činjenica da kompanije same predlažu i ocjenjuju svoje poslovne partnere za koje vjeruju da, i pored svih uvedenih standarda, na poseban način neguju dobre poslovne običaje, poštuju poslovnu etiku i moral, uvažavaju svoje partnere, klijente, potrošače i zaposlene, daju primjer društvenog i ekološki odgovornog ponašanja.



Izuzetnost „Banje Koviljača" najbolje su prepoznali i ocijenili poslovni partneri i klijenti, a potvrdili rezultati nezavisnih istraživanja.

Sveobuhvatna analiza dobijenih parametara potvrđuje da je „Banja Koviljača" na tržištu prepoznata kao lider u zdravstvenom i banjskom turizmu. Primjer je izuzetnog spoja tradicije, duge 160 godina, i najsavremenijih tehnologija, inovativnosti, kao i konstantnog unapređenja sadržaja i kvaliteta usluga.

Ostvarila je dobre poslovne rezultate, a visok stepen stručnosti, profesionalnosti i etičnosti, uvažavanje poslovnih partnera, klijenata i zaposlenih, briga o zaštiti životne sredine, društvena odgovornost..., su parametri na osnovu kojih je postala snažan oslonac razvoju lokalne zajednice, doprinjela ekonomskom prosperitetu i svakako zaslužuje nagradu BIZNIS PARTNER 2019. 



Nagradu Biznis Partner 2019 na svečanoj dodjeli 6. novembra 2019. u Hotelu Crowne Plaza Beograd je primio prim. dr Aleksandar Jokić, direktor Specijalne bolnice. Svečanosti je prisustvovalo preko 400 zvanica, a to su laureati i njihovi gosti, brojni ugledni privrednici, predstavnici vlade, članovi diplomatskog kora, uvažene ličnosti iz javnog i kulturnog života u regionu i predstavnici velikog broja medijskih kuća.

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar