Posle 35 godina karijere glumac se prvi put u javnosti pojavio sa devojkom!

Holivudski glumac Kijanu Rivs poznat je po tome što svoj privatni život drži u strogoj tajnosti. Međutim, to se promenilo kada se u muzeju Lakma u Los Anđelesu, uz podršku italijanske modne kuće "Guči", održalo deveto gala veče Art + film. Naime, glumac je na ovaj događaj, potpuno neočekivano, došao sa devojkom.

Zabava 06.11.2019 | 21:00
Posle 35 godina karijere glumac se prvi put u javnosti pojavio sa devojkom!
Pored toga što su organizatori odali počast američkoj umetnici Beti Sar i reditelju Alfonsu Kuaronu koji je dobio Oskara za film "Roma", najveću pažnju među zvanicama izazvao je upravo Kijanu, koji se na crvenom tepihu prvi put u 35 godina karijere pojavio držeći devojku za ruku. Reč je o 46-ogodišnjoj umetnici Aleksandri Grant.



Prema pisanju magazina "Pipl", njih dvoje su najbolji prijatelji i sarađuju već godinama. Prvi put su zajedno radili još 2011. na glumčevoj knjizi "Ode to Happiness".

Ponovo su se udružili 2016. godine za knjigu "Shadows" koju je Rivs napisao, a Grantova ilustrovala. Par je osnovao i izdavačku kuću Eks artists buks 2017. godine. Strani mediji pišu da je Aleksandra Grant prva devojka s kojom je glumac pozirao držeći se za ruke na crvenom tepihu u svojoj 35 godina dugoj karijeri.

Izvor: alo.rs Foto:profimedia

Komentari / 0

Ostavite komentar