Greškom kupio 1.000 kokošaka na online aukciji!

Steve Morrow iz Hamlitona u Novom Zelandu nije imao pojma šta kupuje kada je stavio poveću ponudu na novozelandskoj aukcijskoj stranici Trade Me.

Zanimljivosti 06.11.2019 | 19:00
Greškom kupio 1.000 kokošaka na online aukciji!
Aukcija je bila organizovana za prodaju okuglo 1.000 kokošaka odjednom po ceni od 1.5 američki dolar!

Mala farma se zatvarala i bilo je potrebno pronaći dom za ove životinje to pod hitno. Morrow je mislio da pobednik aukcije može uzeti onoliko kokoški koliko želi, ali to nije bio slučaj.

"Kada se aukcija završila pomislio sam kako je super što mogu uzeti onoliko kokoški koliko želim, ali kada sam razgovarao sa čovekom shvatio sam da sam pobedom dobio 1.000. kokošaka Bio sam zapanjen", rekao je Morrow.

Vlasniku je rekao kako je njegova reklama bila zbunjujuća, ali se on nije složio s tim. Istakao je kako je reklama u kojoj se tri puta spominje 1.000 kokoška vrlo jasna.

Sada Morrow pokušava pronaći novi dom za kokoške jer ih nema gde smestiti.

"On nije samo napravio grešku. Kontaktirao je utočište za životinje i oni su nam pomogli da kontaktiramo one koji su učestvovali u aukciji kako bi kokoškama pronašli siguran dom", kazao je stari vlasnik.

Nakon što je postavio svoj slučaj na društvene mreže udomio je oko 700 kokoški. Za sebe je zadržao 20. Sada traži dom za njih još 280.kokoški koliko mu je ostalo.

Izvor:Zanimljivostidana.com

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Joja

06.11.2019 19:19

xaxaxxaxaxaaaaa

ODGOVORITE