Đorđe David proslavio 55. rođendan uz piliće i Bekutu!

Đorđe David je dana, 5. novembra, proslavio 55. rođendan. Pošto se oglasio putem društvene mreže Instagram i zahvalio se na lepim željama, pokrenuo je lavinu komentara uglavnom o tome kako je očigledno da je još uvek mlad u duši te da uopšet ne izgleda kao prosečan pedesetpetogodišnjak.

Zabava 06.11.2019 | 11:00
Đorđe David proslavio 55. rođendan uz piliće i Bekutu!
Osim Ane Bekute, koja mu je uz njihovu zajedničku fotografiju čestitala rođendan, otkrio je da su mu se javili i njegovi "pilići" iz prve ekipe "Zvezda Granda", koji su udružili snage pa mu kupili i poklon, da ga iznenade kako dolikuje.



"Moji 'pilići' me zvali i dali mi poklon za rođendan. Moji Milica (Atanacković) i Jovan (Pap)! Moji iz prve ekipe 'Zvezda Granda'. Hvala vam na ljubavi vašoj", poručio je roker putem društvene mreže Instagram.



"Da... od danas imam 55 godina, dosta snage, peogromnu volju za rokenrol i bend, najveću ljubav za Stašu (ćerka) i Anu (žena)... za sve drage ljude! Hvala na lepim željama! Od danas počinjem da trčim 'počasni krug' za najbliže!" poručio je on putem pomenute društvene mreže.

Izvor:Kurir.rs Foto: Damir Dervišagić / intagram printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar