Posle deportacije Rada stigla u Srbiju i otkrila šta se desilo!

Rada Manojlović vratila se juče, oko 14 časova, u Beograd iz Švajcarske nakon priče da će biti deportovana iz te zemlje. Popularna pevačica, koja je imala zakazan nastup u Cirihu, nam je otkrila da joj nisu dozvolili da nastupa i da joj se ova situacija nije desila svih ovih 12 godina koliko je na estradi.

Zabava 04.11.2019 | 11:24
Posle deportacije Rada stigla u Srbiju i otkrila šta se desilo!
- Ne mogu da verujem da od 99 odsto, gde sam mogla da budem puštena, da su oni izabrali onaj 1 procenat njihovog perfektnog zakona i odlučili da me bez ijedne greške za ovih 12 godina vrate, da ne održim nastup. Nije tačno da je deportacija, to je nešto mnogo ozbiljnije. Meni samo nije dozvoljeno da održim nastup. Ja sam najnormalnije izašla, prenoćila u hotelu i vratila se nazad... - rekla je Rada Manojlović za Telegraf i dodala:

- Zbog jednog dana zakašnjenja, i to ne naše greške, nego švajcarskog slavlja, Noći veštica, nama je stiglo sa danom zakašnjenja za Beograd to odobrenje gde mi nismo fizički mogli da u Beogradu da dobijemo taj pečat u pasoš. Ovo je bukvalno kao da te zaustavi policajac, ti voziš auto i nemaš vozačku dozvolu, zaboravio si je. On može da proveri u svom kompjuteru ili kod svog nadležnog ko si, šta si... - navela je Rada.

Zbog svih dešavanja, Rada nije spavala najbolje.

- Nisam spavala najbolje. Ja nisam uhapšena, meni samo nije dozvoljeno da održim nastup. Spavala sam u hotelu na aerodromu. Harisu je bilo jako neprijatno, nezgodno je kada te policajci sprovode - izjavila je Rada.

(Telegraf.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Kuzan

04.11.2019 13:04

Prc Milojko,,nije ti Svica tamo neka vukojebina pa da mekeces gdje i kada ti hoces.

ODGOVORITE