"Niko nije bio više na izvol'te od mene"

Komentarišući današnje pjevačice koje imaju običaj da budu previše obnažene u javnosti, Vesna Zmijanac otkrila je da ni ona nije bježala od golotinje na početku karijere, ali da je to radila sa ukusom.

Srbija 01.11.2019 | 10:55
"Niko nije bio više na izvol'te od mene"
"Niko nije bio više na izvol'te od mene. Međutim, ja sam to malo drugačije radila, bilo je to nekako ekskluzivnije i erotičnije, koliko je smelo u to vreme", objašnjava pjevačica i dodaje da nikada nije nailazila na osude zbog toga.

"Nikad mi niko nije tako nešto zamerao. Upravo jer je to bilo toliko lepo i sa ukusom, a pritom sam toliko dobro pevala i imala sjajne pesme, kao i danas, pa mi se sve prašta", kaže ona.

lako je važila za jednu od najatraktivnijih pjevačica u mladosti, Vesna otkriva da je bila poprilično usamljena.

"Nisu mogli da dođu udvarači do mene, nažalost. Imala sam toliko obezbeđenja oko sebe da sam ponekad bila tužna što sam sasvim sama po hotelima i apartmanima. Nekako sam bila skroz sklonjena, samo bina i hotel", objašnjava pjevačica.

Vesna tvrdi da je danas slobodna žena, ali da je još privlače mlađi muškarci.

"Uvek je bilo tako, mlađe stađe. Ove matore drtine naravno da ne mogu biti bolje. Slobodna sam žena, mogu da pričam i  radim sta hoću", rekla je Vesna.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vesna Zmijanac Official (@vesnazmijanacofficial) on



O Vesninom odnosu sa zetom Reljom Popovićem dosta se spekuliše, pogotovo nakon što je reper odbio da prokomentariše da li se slaže sa pjevačicom u jednom intervjuu, pa je sada riješila da razjasni tu situaciju.

"Mi imamo dogovor da niko ne priča o onom drugom i o djetetu. Svako ima svoj život i u intervjuima treba da priđa o sebi", tvrdi Vesna.

(Kurir.rs/Scena)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

njuškalo

01.11.2019 10:01

Pa ti misliš da su ovi mladi momci ludi za tobom? Drži se ti matorih drtina jer si i sama matora.

ODGOVORITE
Name

Sena Mulalic

01.11.2019 10:04

Gospodo Vesna, pamtim svaku vasu pjesmu. Uvjek sam vam se divila kako ste ljepi kako ljepo pjevate. Danas ste ljepi a glas vam je jos bolji. nemojte odustajati sa pjevanjem radi nas koji vas volimo. Svaku srecu u zivotu vama i vasoj cerki.

ODGOVORITE
Name

Duško

01.11.2019 10:56

Glas još bolji?Jeste li u skorije vrijeme poslušali Vesnu kad pjeva uživo?Nažalost, alkohol je uticao ne samo na njen stas, već i na njen glas.

Name

sirotinja

01.11.2019 10:54

Nikada nisam sama , krompir u rerni sljiva na stolu pjesma za stolom ,raja pod krovom .

ODGOVORITE
Name

Z

01.11.2019 13:23

Sakrila sise. Pokazala bi ti njih nego su ti kao potkožni čir.

ODGOVORITE
Name

Ispuhala

01.11.2019 21:57

gornji kat zamracila ko da na sikama ima vimrle nista ne vidim a davno je bila sex bomb,e moja babetino godine nas stigle i suhoca bez safta...zato podmazimo sve i utapajmo se u alkojolu i meuetlucima....