Keba: Severina voli da popije ali ni upola kao ja!

Poznati pevač opisuje kako je reakciju njegove snaje kada je videla kako je imitira, na koji način provode zajedničko slobodno vreme, zašto ga još prozivaju da je Rom i zbog čega je najviše grešio.

Zabava 30.10.2019 | 21:00
Keba: Severina voli da popije ali ni upola kao ja!
Iako je tokom tri decenije na estradi izgradio svoj imidž, Dragan Kojić Keba iznova osvaja publiku učešćem u šou-programu „Tvoje lice zvuči poznato“. Prerušava se u različite likove, ali je posebnu pažnju izazvala njegova imitacija snaje Severine.

Kaže da je potrebno dosta odricanja i napora za učešće u ovoj emisji.

-Pre svega, TLZP ima humanitarnu notu, što je za pohvalu. Ja sam najgori od najboljih, ali i to je nešto. Zadovoljan sam. Nas desetoro učesnika odlična je skupina. Puni smo dosetki, humora... To nas drži. Predložio sam im da pređemo u neki rijaliti, a eto, dočekao sam i ja da budem najstariji u nekoj grupi. Ja sam kapiten, kaže Keba.

Kada je imitirao snaju, imao je mali peh sa štiklama tako što je pao s bine i povredio nogu ali je imitaciju odradio do kraja, tako dobro da mu se i sama Severina smejala do besvesti.

Keba je takođe u intervjuu istakao da je poznato da on ima najbolju rakiju u Srbiji, te da vole kad se porodično okupe da zapevaju uz gitaru, nazdrave i popiju. Snajka Severina kako je rekao može dosta da popije ali ni upola kao on.

A ostatak intervjua pročitajte OVDE!

Izvor:Kurir.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Pips

30.10.2019 21:22

Ti si Keba uspjesniji od svih članova svoje porodice. Svaka čast. Samo naprijed i dugovjecno.

ODGOVORITE