Šok nakon porođaja: Da li je to moje dijete?

Latinoamerikanka Edit Garsija (33) iz Kalifornije u junu 2014. godine rodila je djevojčicu Tatijanu, ali kada ju je prvi puta ugledala, i sama se zapitala da li je njen suprug otac novorođenčeta.

Zdravlje 30.10.2019 | 08:15
Šok nakon porođaja: Da li je to moje dijete?
Iako je znala da nije prevarila svoga supruga, zapitala se da li je to uradila, a da nije bila ni svjesna, jer je djevojčica koja se rodila imala jako svijetlu kožu i gotovo bijelu kosu, prenosi Večernji list.

– Na trenutak sam pogledala u svog supruga i preispitala svoje odluke. Bilo mi je smiješno jer sam znala da ni jedno od nas dvoje ne bi tako nešto učinilo, ali kada pogledate dijete koje je rodila tamnoputa meksičko-američka žena, zapitaš se iako se radi o tebi – rekla je majka.

Na njenu sreću, ipak nije imala aferu koje ni sama nije bila svjesna nego su ona i suprug Raul nosioci gena za albinizam, ali to nisu znali.

Iako su joj roditelji tamnije puti sa crnom kosom i tamno smeđim očima, djevojčica ima gotovo bijelu kosu, svijetle je puti i plavih očiju. 

– Kasnije smo suprug i ja saznali da imamo albinizam u porodici, ali posljednji slučaj je zabilježen barem pet generacija unazad – ispričala je Edit.

Malena Tatiana je, kaže, atrakcija gdje god da se pojave.

– Ona zna da je posebna. Navikla je na pažnju nepoznatih ljudi i čini se da joj to ne smeta. Mislim da je to važno i za nju, da se osjeća samouvjereno i da zna da je posebna na svoj način, no i dalje jednaka kao i mi – kaže majka petogodišnjakinje.

(Agencije)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Olja

30.10.2019 08:06

I do pet generacija unazad! To pobudi na razmisljanje.

ODGOVORITE
Name

TREBA

30.10.2019 08:51

Razmisliti 500 godina turci bili na ovim prostorima cija li krv tece nasim venama ciji li smo mi potomci kada znamo sta su turci radili i kakvi su obicaji bili uh uh uh

ODGOVORITE
Name

Asd

31.10.2019 09:03

Genetička istraživanja govore da s Turcima nenamo gotovo nikakvih didirnih talaja, šta više imamo više genetičkie sličnosti s germanima nego li s turcima ili pak s rusima.

Name

albino

30.10.2019 10:50

To je danas vrlo popularno na društvenim mrežama, albino djeca i odrasli zaradjuju velike pare, jedini problem je sunce, čitav život se mora čuvati .

ODGOVORITE