Rat se nastavlja, Vranješ opleo po Karleuši!

Žestok obračun: Fudbaler grčkog AEK je maloj od velikog skandala poručio da povede računa o svom ponašanju, a ne da vređa druge i da im preti.

Zabava 29.10.2019 | 19:00
Rat se nastavlja, Vranješ opleo po Karleuši!
Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ i dalje nastavljaju rat. I to javno, jer više nisu ljubavnici.

Fudbaler grčkog AEK poručio je bivšoj ljubavnici da gleda svoju decu, a ne da vređa, ponižava i zastrašuje ljude jer je ona, kako kaže, „kriminalac na baterije“.

Sportista je gostovao u emisiji „Đir sa Memom“ i otvorio dušu o ljubavi s malom od velikog skandala.

- Pokušali su da mi unište život, ali izašao sam iz svega još jači. Ništa nije vredno problema. Nikada ne dam na svoju porodicu. Neki ljudi će reći, evo ga, priča nešto, a on je prvi naneo zlo. Ja na to kažem da nikad nikome nisam naneo zlo, pa ni tim nebitnim što glume kriminalce na baterije. To je sad tako popularno i moderno da glumiš tako kriminalce - rekao je Ognjen, koji je imao i jasnu poruku za bivšu ljubavnicu.

- Imam poruku za nju. Nikad nisam govorio na tu temu, ali evo sad ću reći. Neka više povede računa i pažnje o svojoj deci nego o tuđoj. Nek uživa u svom životu i neka ne nanosi, kako ona to voli da kaže, zlo. Ona ističe kako se njoj nanosi zlo, a zapravo je ona ta koja provocira ljude, čačka i dira tuđu decu i porodicu - smatra Vranješ.

Međutim, pevačica i dalje tvrdi da nikad nije bila bliska s Vranješom.

- Nikad u životu nisam bila u vezi s likom po imenu Ognjen Vranješ. Tužila sam i tužim svakog ko takvu laž kaže ili objavi u medijima. Dosta je bilo pravljenja slave i tiraža preko mog imena. Dosta je bilo napada na moju porodicu od strane ološa. Odje*ite, nesrećnici - napisala je ona na Instagramu.

Nju je, po svemu sudeći, pogodilo to što je bila glavni motiv koreografije navijača Olimpijakosa, koji su u nedelju veče imali derbi sa AEK, za koji igra Vranješ. Na transparentu su domaći simpatizeri uputili poruku Vranješu.



- Vranješu, ubij se zbog male muškosti - stajalo je u prvom redu stadiona na Karaiskakisu, a on je odgovorio na Instagramu u svom stilu: - Možete samo da masturbirate na tu kurvetinu.

Izvor:Kurir.rs Foto: Instagram, Nemanja Nikolić

Komentari / 0

Ostavite komentar