Skaut Juventusa gledao Strahinju Pavlovića...

Zadovoljan otišao u Torino! Partizan nije oduševio samo navijače u četvrtak uveče protiv Mančester junajteda, već i brojne skaute evropskih klubova.

Fudbal 25.10.2019 | 21:18
Skaut Juventusa gledao Strahinju Pavlovića...
Brojni fudbalski menadžeri i skauti najvećih evropskih klubova bili su prošle noći u Humskoj i gledali duel Partizana i Mančester junajteda u 3. kolu Lige Evrope (0:1).

Pre svega, na njihovom skeneru bili su mladi i perspektivni fudbaleri "parnog valjka", od kojih je jedan već dugo na ceni i meti zapadnoevropskih klubova.

Reč je o Strahinji Pavloviću!

U loži stadiona u Humskoj sedeo je skaut Juventusa i njegovo interesovanje bilo je vezano upravo za mladog štopera crno-belih, čiji transfer u Lacio prošlog leta, iako je praktično bio završen, nije realizovan.

Tada je navodno zapelo na lekarskom pregledu u Rimu, kada je ustanovljeno da Strahinja ima srčani problem. Svi dalji pregledi, i u Srbiji, ali i kod najboljih doktora u Evropi, utvrdili su da Pavlović nema zdravstvenih prepreka da se bavi fudbalom.

Možda će upravo zbog toga Lacio ostati bez jednog od najtalentovanijih odbrambenih igrača na svetu, a da nevolja bude još veća, prema reakciji i impresijama skauta "Stare dame", ne bi čudilo da u narednom prelaznom roku Pavlović postane član Juventusa.

Čini se da je upravo operativac torinskog kluba najzadovoljniji viđenim na utakmici napustio stadion, iako su na tribinama u Humskoj bile njegove kolege iz drugih evropskih klubova, koje su se takođe zanimale za 18-godišnjeg defanzivca Partizana. Ali, prednost se u ovakvim situacijama daje Juventusu, koji je, bez dileme, uvek spreman da ulaže u budućnost kluba ne štedeći pritom novac.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar