Kecmanoviću pozivnica u grad mode!

Najveći srpski teniski talenat obezbedio učešće na prestižnom takmičenju u Milanu za najbolje svetske igrače do 21 godine!

Tenis 25.10.2019 | 22:45
Kecmanoviću pozivnica u grad mode!
Naš najsjaniji teniski talenat, momak koji se već drugu sezonu probija kroz ATP džunglu dobio je sinoć još jednu potvrdu vanrednog kvaliteta.

Naime, potvrđeno je da će Miomir Kecmanović, ali i italijanski as Janik Siner definitivnom učestvovati na završnom turniru NextGen u Milanu gde priliku da se pokažu imaju najbolji svetski teniseri do 21 godine. Njih osmorica će se boriti u prestionici mode, sedam po plasmanu, a osmi najbolji mladi domaći as, u ovom slučaju Siner.

Na treće po redu takmičenje u Milanu, koji se igra od 5. do 9. novembra u hali na trvdoj podlozi za nagradni fond od 1.397.400 evra nakon odustajanja zbog povrede Kanađanina Feliks Ože Alijasim idu: Aleks de Minor (Australija), Denis Šapovalov (Kanda), Franses Tijafon (SAD), Kasper Rud (Norveška) 931, Kecmanović, Siner i Ugo Imber (Francuska). Ostala je još jedna pozicija koju će po svemu sudeći prigrabiti Šveđanin etiopskog porekla, Mikael Imer.

Titulu neće braniti Grk Stefanos Cicipas koji se izborio za učešće na završnom mastersu za "velike", u Londonu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar