Vučelić: Partizan igra fudbal, a sudija kao da je zalutao iz Superlige!

Predsednik Partizana Milorad Vučelić čestitao je igračima i stručnom štabu na odlilnoj igri protiv Mančester junajteda. O sudiji: "Kao da je zalutao iz nama poznatog prvenstva. . . "

Fudbal 25.10.2019 | 14:58
Vučelić: Partizan igra fudbal, a sudija kao da je zalutao iz Superlige!
Partizan treba da bude ponosan na to kako se suprotstavio Mančester junajtedu, jednom od najboljih, najuspešnijih i najbogatijih klubova na svetu. Crno-beli ne da nisu bili u podređenom položaju, već su bili bolji gotovo tokom celog meča, upoutili su mnogo više udaraca na gol, imali su i stativu... 

Baš kao što su pojedini navijači Mančestera rekli za MONDO uoči utakmice "pobedićemo... valjda", tako je i izgledao Mančester pred moćnim "Parnim valjkom". Detalj kada Sejduba Suma "lomi kičmu" najskupljem defanzivnom fudbaleru na svetu Hariju Megvajeru, inače kapitenu Mančestera, već je hit na društvenim mrežama, a i mnogi navijači Mančestera priznaju: "Partizan nas je samleo".

I predsednik crno-belih Milorad Vučelić konstatovao je ono što je video ceo svet - Partizan je bio bolji.

"Čestitam fudbalerima Partizana, stručnom štabu, igrali su izvanredno, bili nadmoćni, bili smo bolji od Mančestera.Nažalost, izgubili smo golom iz penala i jedino što je izgledalo loše jeste da je neki sudija, iz nama poznatog prvenstva, zalutao da sudi ovu utakmicu i Partizan oštetio za čist penal. Ali, ja ne mogu da se otmem utisku, ipak je to najveći klub na svetu, da je Partizan dominirao i bio bolji tim na terenu", rekao je Vučelić za "Danas conference centar" odmah posle meča.

Vučelić je imao zamerku na realizaciju, ali je i pored toga uskliknuo: "PARTIZAN IGRA FUDBAL!".

"Njihov golman je čudesno odbranio udarac Asana pred kraj meča, imali smo stativu....Eto, naša poslovična neefikanost u Evropi. Zadovoljan sam, iako smo izgubili. Očekivao sam nerešeno, da vam iskreno kažem, ali Partizan je imponovao, Partizan ima igru, Partizan igra fudbal. Ovako se igra fudbal!".

Očekuje od ekipe da nastavi ovako u daljem toku takmičenja Lige Evrope.

"Naravno da možemo da se suprostavimo i u Mančesteru. Ako budemo ovako igrali, a nema razloga da ne igramo tako, biće još motivisaniji. Očekujem da ćemo u ostalim evropskim utakmicama biti isto ovako ambiociozni i ako budemo igrali ovako, biće i razloga za sreću i slavlje. Dominirati nad jednim Mančester junajtedom koji je jedan od najbogatijih i najuspešnijih klubova na svetu...", rekao je Vučelić i zahvalio se publici na, kako je rekao, fer navijanju i atmosferi dostojnoj ovakvog meča.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar