Tijelo djevojke nađeno u gepeku u Beogradu

Tijelo dvadesetosmogodišnje M. S. iz stana u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu, za kojom je policija tragala od juče popodne, pronađeno je kasno sinoć u gepeku automobila parkiranog u Nehruovoj ulici, a njen stanodavac N. K. je priveden nakon što je uhvaćen kako se sakriva u blizini.

Srbija 25.10.2019 | 08:17
Tijelo djevojke nađeno u gepeku u Beogradu
Kako piše beogradski portal "Blic", tijelo je pronađeno u poodmakloj fazi raspadanja i odvezeno je na obdukciju na Institut za sudsku medicinu, gdje bi trebalo da bude utvrđeno kako je nesrećna djevojka stradala. Prema prvim informacijama, na tijelu nema tragova nasilne smrti.

Policija je, nakon prijave da se iz stana u Gandijevoj ulici širi nesnosan smrad, došla na mjesto događaja, ali u stanu nije pronađeno tijelo. U stanu su, prema nezvaničnim saznanjima, pronađeni tragovi krvi, pa se u prvi mah sumnjalo da je mlada žena ubijena.

Jake policijske snage odmah su blokirale cijeli Blok 63 i okolinu i dale se u potragu za tijelom i osobama koje se mogu dovesti u vezu s njenim nestankom.

Kako je "Blicu" potvrđeno u MUP, stanodavac je priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Za sada nema informacija o tome da li se sumnjiči za smrt nesrećne žene. Kako se moglo čuti na mjestu događaja, oboje su bili zavisnici od narkotika.

Nestanak djevojke M. S. prijavljen je policiji još prošle nedjelje. Klupko je počelo da se odmotava juče kada je, prema nezvaničnim pisanjima pomenutog portala, jedan od komšija policiji rekao da je vidio da nekoliko muškaraca iznose tijelo iz zgrade. Policija ispituje da li je privedeni N. K. imao pomagače.

Privedeni N. K. je, navodno, rekao policiji da se djevojka predozirala, ali da nisu smjeli da to prijave, pa su njeno tijelo prvo držali u stanu, a kada je počelo da se osjeća, odlučili su da ga stave u gepek automobila.

(Nezavisne)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Strašno

25.10.2019 08:23

Ovo su prestrašne vijesti, da duša zaboli. Šta se dešava sa ovim društvom, sa mentalnim zdravljem ljudi, sa omladinom, koja je izgleda pogubljena u svemu, bar jedan dio? Ima li lijeka, da se krene bar malo uzlaznom linijom...???

ODGOVORITE
Name

Re

25.10.2019 14:20

Mislim da nema nade, biće sve gore i gore, a što je najgore ljudi su postali imuni na ovakve vijesti i dešavanja.