Suma: Bio je penal, ali protiv velikih timova...

. . . sudija neće da reaguje! Kreativac Partizana je bio razočaran što njegov tim nije stigao bar do remija protiv Mančester junajteda.

Fudbal 25.10.2019 | 11:10
Suma: Bio je penal, ali protiv velikih timova...
Sejduba Suma je imao zapaženu ulogu u timu Partizana protiv "crvenih đavola", imao neke dobre prilike, ali na kraju nije uspeo da se upiše u strelce.

Niko od njegovih saigrača u tome takođe nije uspeo, pa su "crno-beli" bili poraženi 1:0 u Humskoj, a reprezentativac Gvineje je posle meča dao svoje viđenje utakmice.

"U prvom poluvremenu smo želeli da igramo na kontra-napade. U drugom poluvremenu, mislim da ste i vi novinari to videli, išli smo u napad jer smo pokušavali da izjednačimo. Pokušavali smo da igramo fudbal. Mislim da smo zaslužili da pobedimo u ovoj utakmici", rekao je u Suma.

Partizan je u drugom poluvremenu bio bolji rival i ozbiljno je "pritisnuo" goste, a sa time je saglasan i Suma.

"U prvom je bilo "onako", a u nastavku smo išli do kraja, napadali smo sa svih strana. Nismo imali sreće da postignemo gol", rekao je Gvinejac, da bi se potom osvrnuo na spornu situaciju.

On je u 67. minutu bio blizu situacije u kojoj je Nemanja Miletić igrao glavom, a lopta potom pogodila Skota Mektomineja u ruku.

"Da, bio je penal, ali kada igrate protiv velikih timova, znate, sudija neće tek tako da reaguje. Zato je trebalo da se još više potrudimo i postignemo gol iz igre", zaključio je Suma.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar