LE: Bambi Tošić žali za propuštenim!

"Dali smo maksimum, igrali ravnopravno. . . " Pročitajte šta je rekao Zoran Bambi Tošić nakon meča sa ''crvenim đavolima''

Fudbal 25.10.2019 | 08:00
LE: Bambi Tošić žali za propuštenim!
Beogradski Partizan pružio je odličnu partiju u duelu sa favorizovanim Mančester junajtedom, tokom dobrog dijela utakmice, tokom koje je oštećen i za penal, bio bolji rival, trostruko više šuteva je imao domaćin, ali nažalost hrabra partija Miloševićevih pulena nije krunisana pozitivnim rezultatom...

''Crveni đavoli'' za 90 minuta NIJEDNOM nisu šutirali u okvir gola iz igre, ali se u Mančester ipak vraćaju sa tri boda u džepu.

PARTIZAN - MANČESTER JUNAJTED 0:1 (0:1)
/Marsijal 43 pen/

Trenutak koji im je to omogućio dogodio se u 43. minutu, kada je Entoni Marsijal poentirao sa ''kreča'' nakon što je prethodno Miletić faulirao Vilijamsa.

Krilni napadač ''crno-bijelih'' Zoran Tošić, kao i svi igrali i navijači, žali za propuštenim

''Sigurno da nije prijatno kada se izgubi utakmica, pogotovo kod kuće, pred našim navijačima. Za razliku od nekih prethodnih utakmica, kada je moglo nešto da nam se ''prebaci'', mislim da smo ovog puta dali maksimum, pokušali da igramo ravnopravno sa njima, ali eto, taj jedan gol sa penala preokrenuo je utakmicu i žao mi je što se tako završilo. Imali smo nekoliko lijepih šansi, dobrih kombinacija, stativu, dobrih centaršuteva iz prekida, ali nismo uspjeli da damo gol'', rekao je Tošić novinarima nakon utakmice.

U četvrtom kolu Lige Evrope, koje se igra sedmog novembra, dva tima će snage odmjeriti na Old Trafordu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar