Karikatura koja je razbesnela Đokovićeve navijače!

I prave teniske fanove. . .  ATP je pokušao na zabavan način da predstavi predstojeću smenu na prvom mestu na svetskoj rang listi, ali je veliko pitanje da li je preterao u tome. . . ?

Tenis 24.10.2019 | 22:15
Karikatura koja je razbesnela Đokovićeve navijače!
Novak Đoković uskoro će prepustiti prvo mesto ATP liste Rafaelu Nadalu.

ATP je pokušao karikaturom da predstavi tu smenu na čelu, ali je pitanje da li su bili malo pregrubi.

Na crtežu koji su objavili vide se četiri igrača u vagonima na rolekosteru, koji predstavlja trku koju vode, a na čelu nalazi se Rafael Nadal sa širokim osmehom.

Iza njega u vagonu sa brojem dva je Novak Đoković koji, najblaže rečeno, ima izbezumljenu facu.



Španac, koji preuzima tron, prikazan je sa visoko podignutim rukama, baš kao i trećeplasirani Rodžer Federer i Danil Medvedev koji je na četvrtoj poziciji.

Navijačima Đokovića naročito je zasmetalo to što je samo on prikazan uplašen i bez osmeha.

"Ova karikatura je potvrda ATP programa protiv Novaka. Užasnuta sam i uplakana zbog toga", napisala je simpatizerka Novaka Đokovića.

"Momci, mislim da bi trebalo da prilagodite Noleta fotografiji. Svi osim njega izgledaju srećno osim njega", stoji komentar još jednog nezadovoljnog poštovaoca lika i dela srpskog tenisera.

Jedan od Novakovih fanova dodao je: "Sumnjam da je on toliko pogođen posle toliko godina provedenih na vrhu".

Novak Đoković od 5. novembra 2018. godine je na prvom mestu ATP liste, odnosno 51 nedelju u nizu, a ukupno 274 sedmica, što ga svrstava na treće mesto večne liste igrača koji su najduže boravili na čelu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar