"Očekujem da Tomić preuzme Olimpijakos!"

Prvi čovek specijalizovanog košarkaškog sajta Sportando Emilijan Karšija očekuje Milana Tomića na klupi Olimpijakosa nekada u toku sezone.

Košarka 25.10.2019 | 15:55
"Očekujem da Tomić preuzme Olimpijakos!"
Srpski trener u utorak je podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba Crvene zvezde, što znači da bi mogle da se obistine spekulacije od pre nekoliko nedelja.

Naime, nakon što je Dejvid Blat napustio Olimpijakos, grčki mediji preneli su da je Milan Tomić glavni kandidat da ga zameni.

Tomić je u klubu iz Pireja proveo više od trideset godina, što kao igrač, što kao pomoćni trener, i potpuno je očekivano što postoji interesovanje.

Zvezda je pre dve nedelje demantovala glasine o odlasku Tomića u Olimpijakos, međutim samo četrnaest dana kasnije došlo je do sporazumnog raskida ugovora između dve strane.

Tomić je sada bez posla i mogao bi da preuzme Olimpijakos, ali to se sigurno neće desiti u narednih 30 dana, pošto je Kestutis Kemzura potpisao ugovor do kraja sezone sa Oly.

Ipak, pozicije Kemzure nije zacementirana, a kako klub iz Pireja igra loše na startu sezone, ljubitelje košarke ne bi začudilo kada bi on dobio otkaz, a ekipu preuzeo doskorašnji trener Crvene zvezde.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar