Igor Radojičić kandidat SNSD za gradonačelnika BL

- Кandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ za gradonačelnika Banjaluke na predstojećim lokalnim izborima biće sadašnji gradonačelnik Igor Radojičić, izjavio je danas predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, prije početka sjednice banjalučkog Gradskog odbora stranke.

Republika Srpska 22.10.2019 | 17:55
Igor Radojičić kandidat SNSD za gradonačelnika BL
Dodik je naveo da ima još vremena do izbora, ali da se sada koncipiraju glavni elementi mogućih kretanja u vezi sa kandidaturom, te istakao da Radojičić odlično obavlja funkciju gradonačelnika Banjaluke i da ima njegovu, podršku predsjednika Republike Srpske i rukovodstva partije.

"Ovde sam da sagledam organizaciono stanje i sve što je neophodno da bismo se na najbolji način pripremili za lokalne i sve buduće izbore", rekao je Dodik novinarima.

On je naglasio da je banjalučki SNSD najveća gradska organizacija te stranke koja je niz godina dobijala izbore, a i sada je veoma motivisana da pobijedi i na predstojećim lokalnim izborima.

"Ne očekujem nikakve turbulencije unutar stranke. Možemo da izađemo pred narod jer imamo šta da pokažemo, bez obzira na to što i drugi pretenduju na nešto u Banjaluci. Mislim da zahvalnost Banjalučana treba prije svega da pripada SNSD-u, našim koalicionim partnerima i svima koji smo godinama ulagali ozbiljne napore da ovaj grad podignemo na nivo na kojem je danas", rekao je Dodik.

On je naveo da će na sastanku upoznati članove Gradskog odbora i o ranijim zaključcima Glavnog odbora, a nastojaće se da to bude učinjeno u svim gradskim i opštinskim organizacijama, da bi bili obaviješteni o politikama SNSD-a i da za to bude obezbijeđena organizaciona podrška cijele partije.

"Te aktivnosti su pri kraju i nakon okončanja ćemo naše zaključke predočiti u Narodnoj skupštini Republike Srpske, da bi zajedno sa onima koji sa nama dijele iste vrijednosti bili doneseni i skupštinski zaključci", pojasnio je Dodik.

Prema njegovim riječima, to je logičan niz aktivnosti koji ne ostavlja dilemu o pitanjima kao što su rad OHR-a, njegove nezakonitosti.

"Ići ćemo sa prijedlogom da budu odbačena bonska ovlaštenja kao prevara, da ne bude prihvaćeno ništa što je urađeno na bazi tih ovlaštenja i da se traži novi razgovor sa Federacijom BiH, kao jedini Ustavom definisanim sagovornikom Republike Srpske za sve reforme koje mogu i treba da budu sprovođene u BiH", naveo je Dodik.

Predsjednik banjalučkog Gradskog odbora SNSD-a Igor Radojičić rekao je da se današnja sjednica održava prema zaključcima Glavnog odbora i Izvršnog komiteta SNSD-a da svi opštinski i gradski odbori treba da održe sjednice sa zaduženim aktivistima i informišu se o aktuelnim ekonomskim i političkim kretanjima.

On je naveo da je za Banjaluku zadužen predsjendik SNSD-a i istakao da se Gradska organizacija SNSD-a već sprema za predstojeće lokalne izbore.

"Mi smo se ove godine u Gradskoj organizaciji posvetili unutrašnjim organizacionim pitanjima. Završen je proces djelimičnih unutarstranačkih izbora u skoro trećini mjesnih odbora, a do kraja godine smo u fazi realizovanja plana revidentiranja i jačanja unutarstranačke organizacije", naveo je Radojičić. 

(Srna)

Komentari / 26

Ostavite komentar
Name

Uuu

22.10.2019 15:58

Nece proci djaba ga trpas,mi bivsi Igorovi a ima nas vagon sad smo za Draska..Djaba trud ogadiose narodz BL

ODGOVORITE
Name

Blrs

22.10.2019 16:13

haha pa po tvom pisanju tacno se vidi odakle si. daleko si ti od bl. tvoja lokacija je bascarsija

Name

BL

22.10.2019 16:17

Dobio je poslusnik pravog protiv kandidata Draska Stanivukovica!!! Drasko ce ga pomesti isto buraniju!' Drasko budi kao i Milicevic u Teslicu , samo prave ljude u odbore stavi koji se ne pridaju!!! Oni su na vlast kradjom izbora i oni to znaju , ako ozbiljno ne pristupite opet ce pokrasti i vadati 4 god BL!!! Taj deklarisani Crnogorac je piun Laktaskog vozda, sutio je par god i nije izlazio iz misije rupe niti je smio dok ga voz nije kandidovao za gradonacelika BL, on je obicna kukavica !!!

Name

Re BL

22.10.2019 16:31

Ako su pokrali prosle pokras ce i ove.Ostaje sve po starom.

Name

Uuu

22.10.2019 17:00

Replika za idiota BLRS se pise velikim slovom raduj se jasam srbin iz BL rodjeni BL i srednjih godina i gkasamo mi mnogi BIVSI IGOROVI za Draska..pojeditese olosi

Name

Boro

22.10.2019 18:47

Ako u Banjaluci pobijedi Radojicic onda taj grad treba preimenovati u Drvarluka ili Montegrino , a ako Stanivukovic pobijedi onda ce se vidjeti da bar ima malo kulture i gradjana koji razmišljaju svojom glavom i žele da grad spasu od ralja seljačina koji su sljegli u grad i koji su izborna mašina SNSD hobotnice. Ako ima boga Stanivukovic ce biti gradonačelnik i da pukne pečat na početak kraja SNSD sorte i laktaskog cumezara

Name

re BlRs

22.10.2019 18:51

Znaci kad Srbi razmišljaju ispravno onda su sa B.čaršije, ti nemaš veze sa Banja lukom kao ni Stevandic , od grada ste napravili seosku varoš, banjalucani pravi ne podržavaju Dodika , vi ste uništili sve gradjansko i urbano u gradu.

Name

Re Uuu

22.10.2019 21:11

Neka ga vodi u Laktaše.

Name

nije tako vec

23.10.2019 00:17

Nece tako lako pokrasti BL. Nije to Zvornik i Zvornicka sela gdje niko ne gleda. Banjaluka je ipak grad. Osim toga, zar to ne bi uradili za prosle izbore kad je Vukota pobijedio u BL onog Zeljka u bijelim cizmama?! Da su mogli, uradili bi to, ali nisu... Izbore oni kradu po selima, tamo gdje krezuba Solaja iz Zvornika dobije sto posto glasova, sto je nemoguce.

Name

Za pametnog dosta!

22.10.2019 15:59

"do kraja godine smo u fazi realizovanja plana revidentiranja i jačanja unutarstranačke organizacije"

ODGOVORITE
Name

Rale

22.10.2019 16:00

Pa svo vrijema vladavine samo se pripremate za izbore, pa hocete nesto za sirotinju uraditi.

ODGOVORITE
Name

Re

22.10.2019 16:11

“Zahvalnost Banjalucana”... za sta? Trose pare gradjana i jos treba gradjani da budu zahvalni.

Name

Jadranka

22.10.2019 16:05

Lignjoslav

ODGOVORITE
Name

Budžak

22.10.2019 16:21

"Možemo da izađemo pred narod jer imamo šta da pokažemo"- Šta ti imaš pokazati narodu, šta

ODGOVORITE
Name

Krajisnik

22.10.2019 16:24

Radojcic nije Srbin niti Bosanac . Crnogorac!!!!! Nasta spade BANJA LUKO??????

ODGOVORITE
Name

BL -re

22.10.2019 16:42

NEMAMO GRIJANJA NITI SVE OBROKE U BURLINOJ PRIVATNOJ RS, OD KADA JE SEZONA GRIJANJA TREBALA POĆI, PLJAČKATE NAS PO OVOJ DNEVNOJ TEMPERATURI ZA JUTARNJU I VEČERNJU TEMPERATURU BAGRO KRIMINALNA JAVITE SE U ZATVORE BEZ SUĐENJA.

ODGOVORITE
Name

Da,da

22.10.2019 17:02

ZA DRASKA BL JE UZ TEBE

ODGOVORITE
Name

ana

22.10.2019 17:56

Drasko ce dobiti duplo vise glasova od đetića

ODGOVORITE
Name

Moje mišljenje

23.10.2019 00:20

Naravno da hoce, samo ako PzD (koju podrzavam kao pokret, ali ne kao stranku!) ne uleti tu kao trojanac, a sto bi lako moglo biti. Ali opet vjerujem da ce Drasko da dobije daleko vecu podrsku! E sad, nisu mi jasni ti iz PzD, tj. jasni su oni meni, ali nisu sebi, jer pricaju kako je PRAVOSUDJE U RUKAMA POLITIKE, a oni zele da kroz POLITIKU DJELUJU NA PRAVOSUDJE??? Gdje je logika? U novcu i moci.

Name

ГРУНФ

22.10.2019 18:32

Ћутолог Радојичић не заслужује нови мандат,а то ће му народ и одузети.Напријед Драшко,честита БЛ је уз тебе.

ODGOVORITE
Name

Haha ha ha

22.10.2019 18:59

Čuj njega, zahvalnost Banjalučana pripada SNSD-u... Koja si ti dileja.. Baš me nasmija.

ODGOVORITE
Name

DA SE ZNA OVAJ PUT

22.10.2019 20:08

DNS-ovci ce glasati za Draska!!!

ODGOVORITE
Name

Kako

22.10.2019 20:59

Kako si ga izolovao jer si ga se bojao a sada hoces njegove poene igor je dobar momak ali se nalazi u pokvarenom drustvu i netreba pobjediti jer on od te pobjede nece nista imati vec vi!

ODGOVORITE
Name

Koalicioni partneri

23.10.2019 00:19

Evo kako se postuje DNS, tik pred razgovor sutra, oni bez konsultacija objavljuju kandidaturu Radodajke... Pa zar nisu mogli jednom da daju iz DNS-a ili SP-a ime za gradonacelnika?

ODGOVORITE
Name

Moje mišljenje

23.10.2019 00:22

Ne trebas se narode bojati onih koji bogati ulaze u politiku, iz nje ce izaci ili malo bogatiji ili malo siromasniji. Boj se onih koji bosih nogu ulaze, a kad udju onda se kite zlatnim opancima (ili ti bijelim cizmicama). Covjek koji prenosi i neformalno nadleznosti na nivo BiH (jer se on sve pita u RS kao predsjedavajuci BiH), je jedan takav primjer, a mnogo ih ima jos. Nije imao nista prije rata i prije politike, a sad ima milijarde!

ODGOVORITE
Name

Ogorcena

23.10.2019 06:25

DRASKU NA MEGDAN NEMOZE IGOR JER JE DTASKO SA NARODOM I UZ NARAOD A IGOR JE NEGDJE GORE VISOKO NEMA VEZE STA SE DESAVA DOLE U BL I JA BI GRADIO I PRAVIO SA TUDJIM PATAMA

ODGOVORITE