LŠ: Totenhemove muke da proda karte za Zvezdu!

Slabo interesovanje za utakmicu trećeg kola Lige šampiona!

Fudbal 22.10.2019 | 10:32
LŠ: Totenhemove muke da proda karte za Zvezdu!
Totenhemov crni niz nastavio se i po završetku reprezentativne pauze, pošto je Votford tokom vikenda odbio da pogine na novom Vajt Hart Lejnu i kući odneo zlatni bod u borbi za opstanak. Pored rezultatskih i kadrovskih, Totenhem ovih dana ima i muka sa prodajom karata za meč sa Crvenom zvezdom (utorak, 21.00). 

Kako britanski mediji prenose, interesovanje navijača za ovu utakmicu je slabo, što pravi određenu problematiku. Naime, kako je Crvena zvezda i dalje pod kaznom i nije u mogućnosti da organizovano vodi svoje navijače, stvorila se dilema kako privući publiku na stadion.

Karte su prvo ponuđene svakom od 48.000 vlasnika sezonskih propusnica, ali je odziv bio jako slab. Zbog toga je, kako se navodi, u klubu odlučeno da se ulaznice ne nađu u slobodnoj prodaji ako interesovanje bude dolazilo samo od Zvezdinih navijača kojih će sigurno biti u Londonu. S druge strane, Totenhem se nalazi i u problemu tehničke prirode, jer oni koji su kupili sezonske karte pre manje od mesec dana nemaju pravo da pazare ulaznice za večerašnji meč!

Kako bi pokušali da privuku navijače, u klubu su odlučili da navijačima sa sezonskim kartama daju mogućnost da povedu “goste“, odnosno da uz svoju mogu da dokupe još tri dodatne ulaznice.

Što se Crvene zvezde tiče, klubu će biti dozvoljeno da ima 200 svojih navijača s kartama prve kategorije. To su ulaznice za sponzore i prijatelje kluba i oni će biti smešteni u posebnom delu stadiona, ne u delu predviđenom za gostujuće navijače.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar