Video: Kakav "tačdaun" i kakav ugao kamere!

"Ovo je za Oskara!" Korderel Peterson istrčao je 102 jarda i na spektakularan način doneo Čikago Bersima sedam poena u duelu sa Nju Orleans Sejntsima.

Ostali sportovi 22.10.2019 | 12:45
Video: Kakav "tačdaun" i kakav ugao kamere!
Hvatač Čikago Bersa Korderel Peterson izveo je u nedelju uveče nesvakidašnju akciju, kada je uhvatio ispucanu loptu, sa njom pretrčao 102 jarda - praktično ceo teren - i upisao "tačdaun".

Bilo je to drugo najduže trčanje u istoriji Bersa, a Petersonov sedmi "tačdaun" u karijeri direktno posle hvatanja lopte.

Fascinantnih petnaestak sekundi dodatno je ulepšala TV kuća "Foks", koja je snimala Petersona kamerom postavljenom iznad terena, konstantno "šetajući" i menjajući ugao.

Bilo je i navijača koji su na društvenim mrežama negodovali zbog ovakvog pokrivanja, ali mnogo više onih ushićenih, koji su pisali kako režiseru prenosa treba dodeliti "Oskara".

Odbrambeni igrači uspeli su da dotaknu Petersona samo jednom za vreme čitave akcije, a nisu bili ni blizu da zaustave njegov "slalom".

Dvadesetosmogodišnji "vajd risiver" bi još jednim sličnim "tačdaunom" izjednačio rekord NFL, koji drže Džoš Kribs i Lion Vašington.



Bersi su ovom prilikom smanjili deficit sa 0:9 na 7:9, ali na kraju su poraženi od Nju Orleans Sejntsa rezultatom 25:36, čime su pokvarili skor na 3-3.

"Sveci" sa šest pobeda i jednim porazom vode na tabeli svoje divizije.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar