LŠ: Poketino i Kejn se smijali na konferenciji pred Zvezdu!

Zaista to pitate? Očigledno je da u Spursima vlada bolja atmosfera nego što mediji misle. . .

Fudbal 21.10.2019 | 18:46
LŠ: Poketino i Kejn se smijali na konferenciji pred Zvezdu!
Nije nikakva tajna - Totenhem je u veoma lošoj formi ove sezone.

Vicešampion prošlogodišnje Lige šampiona očajno je počeo novu takmičarsku godinu, bar ako u obzir uzmemo standarde koje su postavili kod Maurisija Poketina. Lošu seriju nisu uspeli da prekinu ni za vikend, tako da u posljednjih deset mečeva imaju samo dva trijumfa...

Djelovalo je da će protiv "fenjeraša" Votforda konačno početi da se dižu i da igraju kao lane, pošto na okupu imaju i jaču ekipu, ali očigledno nešto ne funkcioniše.

"Zli jezici" bi rekli da je došlo do zasićenja kod igrača koji su već (pre)dugo na okupu i dostigli su već visine koje su mogli - i da više zajedno ne mogu bolje - dok se sa druge strane priča i o lošim odnosima sa menadžerom Poketinom.

Moguće je da su tačne obje, jedna ili nijedna od ovih stvari, posebno ako pitate igrače. 

Na pitanje o "prevelikom radu" na treninzima, gdje Maurisio Poketino sada i kamerama nadzire svoje igrače i potom provjerava kako je ko od njih radio, čak se i nasmijao Hari Kejn, koji je izuzetno ozbiljan kada priča o fudbalskim pitanjima.

Da li ste preumorni od treninga?

"(Smijeh) Biće spekulacija kada stvari ne idu dobro, kada ne dobijate utakmice, ljudi koji nisu u klubu pokušavaju da nađu izgovore za to", kazao je sjajni napadač.

"Iz našeg ugla gledanja - mi radimo jako svakog dana".



POVREDE

"Važno je da pobijedimo sutra! Ovo je period kada smo sebi najveći protivnici... Moramo da pobijedimo da podignemo samopouzdanje", rekao je Poketino.
Prije pomenutog odgovora "došaptavao" se sa Poketinom, gdje su se obojica osmjehnuli, pa je nastavio.

"Ovo je vjerovatno najteži period u klubu otkako sam ovdje. I to je samo još jedan izazov za nas. Put ka uspjehu je uvijek pun rupa, a ovo je jedna od njih. Teško je reći šta tačno ne funkcioniše, nekada se dešavaju ovakvi padovi u formi, ne ide kako ti želiš".

"Bitno je da se držimo zajedno i ako pobijedimo sutra vratićemo se na pravi put...".

Meč između Totenhema i Zvezde igra se u utorak od 21 čas na stadionu u Londonu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar