Lovci pronašli ženu, nestalu prije mjesec dana

U blizini ribnjaka u Prnjavoru lovci pronašli Mirjanu Vidaković, koja je nestala iz Dervente prije mjesec dana. Njen vjenčani kum i ljubavnik Miro Bojanić, koji je i prijavio njen nestanak, u međuvremenu se objesio

Republika Srpska 21.10.2019 | 08:06
Lovci  pronašli ženu, nestalu prije mjesec dana
Mirjana Vidaković, koja je nestala prije mjesec dana u Derventi, pronađena je živa juče u šiblju kod jezera na području Prnjavora.

Nestanak Vidakovićeve policiji je prijavio njen vjenčani kum Miro Bojanić 21. septembra, a priča se da su njih dvoje bili u emotivnoj vezi posle smrti njenog supruga. Bojanić se nedugo poslije njenog nestanka objesio, što je izazvalo mnoge sumnje i pretpostavke o njenoj sudbini.

O Mirjani se ništa nije znalo skoro mjesec dana, sve dok je juče u blizini ribnjaka u Prnjavoru nisu pronašli lovci. Bila je u teškom fizičkom stanju, a gdje je provela sve ovo vrijeme u ovom trenutku nije poznato.

(Novosti)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Милун

21.10.2019 06:41

Јадна жена,то дивно и вољено биће. Много ми је жао,те нежног женског срца,претпостављам да је патила због неких разлога,то су дивна,осећајна душа,треба јој помоћи и психички је стабилизовати

ODGOVORITE
Name

cirkus

21.10.2019 07:00

Dzaba se cojk objesi a ona se samo igrala skrivaca.

ODGOVORITE
Name

Beesone

21.10.2019 17:20

suvišno je bilo šta komentarisati, uopšte ne znate šta ih je zadesilo. u kakvoj god da su vezi bili nije bitno više samo su ljudi.