Misterija Geret Bejl...!

Opet se digla prašina zbog Velšanina!

Fudbal 21.10.2019 | 12:26
Misterija Geret Bejl...!
Stadion Kardif Sitija bio je poslednje mesto na kojem je Geret Bejl kročio u zvaničnim utakmicama. Bilo je to 13. oktobra, pre samo nedelju dana, kada je u dresu Velsa odigrao jako važnu utakmicu kvalifikacija za plasman na EURO 2020 protiv Hrvatske. Ipak, posle rezultata 1:1 Velšani su došli u situaciju da više ne zavise samo od sebe.

Ono što je ostavilo dozu gorčine jeste povreda Gereta Bejla, mada se Zinedin Zidan uhvatio za glavu zbog problema Luke Modrića u finišu istog duela... Bejl je susret završio hramljući, s očiglednom grimasom na licu, a priča se da je u pitanju povreda desnog lista.

Međutim, otkako se utakmica završila nadvio se veo misterije oko Velšanina. Nije ga bilo protiv Majorke na poznatom ostrvu, radio je isključivo individualno u trening centru Reala. Opet, u Realu još nisu izdali nikakvo saopštenje po pitanju njegovog zdravstvenog stanja. Madridske novinare je to posebno zaintrigiralo, pa su izvukli informaciju da je gotovo nemoguće očekivati da će Bejl zaigrati protiv Galatasaraja u utorak, što je ubrzo potvrđeno na zvaničnom sajtu. Iako, kako se nezvanično može čuti, Bejla su samo mučili grčevi protiv Hrvatske.

Što se tiče ostalih, Zidan može da odahne. Modrić se neće naći u protokolu za Galatasaraj, iako je viđen na jutarnjem treningu u nedelju s ekipom. Ipak, snažan udarac koji je zadobio u finišu gostovanja u Kardifu kao posledicu ostavio je samo modricu. U Madridu najavljuju da će Real maksimalno voditi računa o njegovom stanju i neće ga odmah bacati u vatru. Što se Lukasa Vaskeza i Tonija Krosa tiče, mogli su da treniraju s ekipom u nedelju, pa će biti u kombinaciji za Galatasaraj.

Ostaje samo da se vidi – šta je s Bejlom? Ponajviše jer je uz Karima Benzemu najproduktivniji igrač Kraljevskog kluba s po dva gola i asistencije...

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar