Arapi kupuju i drugi klub iz Mančestera?!

Princ šalje ponudu za Junajted! Siti je u vlasništvu ljudi iz Emirata, dok bi Junajted mogao da bude "igračka" bogatog Saudijca. . .

Fudbal 22.10.2019 | 12:26
Arapi kupuju i drugi klub iz Mančestera?!
Najbogatiji klub na svetu možda menja vlasnika!

Navijači trofejnog Mančester junajteda nezadovoljni su porodicom Glejzer i načinom na koji vode klub od odlaska Ser Aleksa Fergusona, tako da se nesto na "Old Trafordu" mogu čuti i povici da žele njihov odlazak, a bogati Amerikanci ih možda i poslušaju...

Kako prenosi britanski "Mirror", Glejzeri očekuju da u narednim nedeljama dobije ponudu saudijskog princa Mohameda Bin Salmana, koji je već nudio 3 milijarde dolara i bio odbijen.

Glejzeri, koji su vlasnici i NFL kluba Tampa Bej, žele da testiraju tržište i vide da li bi im u ovom trenutku bilo pametno da napute Mančester junajted koji je već u ozbiljnim rezultatskim problemima, pošto se čini da ni sa Solskjerom nisu pogodili, kao ni sa Mojesom, Van Galom i Murinjom.

Amerikanci su većinski vlasnici Junajteda od 2005. godine kada su ga kupili za 1,4 milijarde dolara, a pretpostavlja se da ne bi prihvatili ponudu manju od 4 milijarde dolara.

O pomenutom princu iz Saudijske Arabije se zna malo, a za sada nisu komentarisali novi pokušaj "preuzimanja kluba", dok su za prethodni kazali da je u pitanju "čista izmišljotina", iako svi izveštaji sa Ostrva ukazuju na drugačije.

Zanimljivo je da su vlasnici Mančester sitija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, takođe države sa Arabijskog poluostrva.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar