Hild jasno poručio Divcu: Plati me!

Košarkaš Sakramento Kingsa pokušava alternativnim putevima da izbori veći ugovor od njegove ekipe.  Badi pokazao Divcu - "plati me!" Nije očekivao ovakvu reakciju. . .  Slično je reagovao i njegov saradnik Peđa Stojaković. . .

Košarka 20.10.2019 | 21:51
Hild jasno poručio Divcu: Plati me!
Hild će naredne sezone postati slobodni agent, što je pokrenulo priče o novom ugovoru koji bi trebalo da dobije.

Saga oko Badijevog ugovora počela je tako što su se u medijima pojavile spekulacije da Kingsi spremaju četvorogodišnji ugovor vredan 90 miliona dolara, na šta je Hild odgovorio "da bi to bila uvreda".

Narednih nekoliko dana pričalo se da su Hild i Kingsi, pre svega generalni menadžer ekipe Vlade Divac, u veoma lošim odnosima.

To je brzo demantovani, a njih dvojica su viđeni u jednom prijateljskom razgovoru pred kamerama.

Takođe, Hild je uhvaćen kako na zagrevanju pred poslednji pripremni meč ekipe zakucava, a onda se okreće ka Divcu i gestikulira mu rukom da bi trebalo da ga plati više.



"Uzbuna" u Sakramentu!

Tako bi se mogla opisati reakcija javnosti nakon što je Badi Hild potvrdio da ga je "uvredila" novčana ponuda Kingsa. Naime, klub iz Kalifornije bio je spreman da Hildu ponudi saradnju na još četiri godine za 90 miliona dolara, ali momak sa Bahama smatra da vredi više...

Očekivao je bogatiju ponudu, u skladu sa novoformiranim ugovorima u NBA gde su i neki prosečni igrači postali multimilioneri, zbog čega Kingsi ponovo moraju da sednu za sto sa njim.

Ako ste mislili da je zbog svega toga loša atmosfera u timu - varate se!

Na tradicionalnom "Kings Fan Festu" u Sakramentu, gde se igrači druže sa navijačima, Badi Hild je prvo snažno zakucao, a onda "poslao poruku" generalnom menadžeru Divcu da ga "isplati" pokazujući prstima novac.

Naravno, Divac mu je prišao i uz osmeh na licu su prokomentarisali potez Hilda.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar