Tomić od Pavlović banke potražuje 40 hiljada KM

Pred Privrednim sudom u Bijeljini danas je održana glavna rasprava po tužbi advokata Duška Tomića, čiji je predmet bila naplata potraživanja od “Pavlović International Bank” a. d. Slobomir, čiji je vlasnik doskoro bio Slobodan Pavlović, a za pružene usluge u vrijednosti od 40. 000 KM.

Republika Srpska 18.10.2019 | 20:47
Tomić od Pavlović banke potražuje 40 hiljada KM
Tomić je “Pavlović” banku, zajedno sa jednom advokatskom kancelarijom, zastupao u predmetu protiv Brčko distrikta, u kom je, kako tvrdi, odštetni zahtjev od 50 miliona uspio da smanji za 45 miliona maraka. 

“Ispostavilo se da 'Pavlović banka' ne želi da isplati moj angažman, tvrdeći da sam ja samo izvršio uvid u spise i da meni pripada nekih 20-30 maraka. Dakle, usluge tih ljudi su koštale života mnoge ljude u Semberiji, a vidite kako teško banka daje novac drugima koji su ga zaradili”, kaže advokat Duško Tomić. 

Tomić kaže da je bio spreman da se odrekne svog tužbenog zahtjeva sve dok nije čuo argumente druge strane.

“Danas sam to čuo od tadašnjeg direktora, da su oni banku čuvali od advokata Duška Tomića. Evo, sačuvaće je za 40 maraka od mene, ali je nisu sačuvali od ovih razbojnika i kriminalaca, koji su sve to uništili”, izričit je Tomić.

Nastavak ročišta, na kom će biti nastavljeno ispitivanje svjedoka i iznesene završne riječi, zakazano je za 7. novembar ove godine.



BN TV

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

samo ako..

18.10.2019 18:57

Zar nije baja vec..ocistio..tu banku pa je kasno za razkusurivanje

ODGOVORITE
Name

SINIŠA

19.10.2019 06:17

SVJEDOKOM SAM KOLIKO JE ADVOKAT DUŠKO TOMIĆ ČINIO ZA PAVLOVIĆA DA PEŽIVI SVOJE DIREKTORE. ONDA SU ZAVADILI PAVLOVIĆA SLOODANA SA ADVOKATOM DUŠKOM TOMIĆEM I NAKON TOGA PAVLOVIĆU OTVORILI SLOBODAN PUT ZA PRITVOR A POTOM U KUĆNI ZATVOR, DOK PAVLOVIĆA INPRIJU NISU POTPUNO BACILI NA NOGE. GLAVNI BAJA JE SVE POKUPIO SEBI I SVOJIM PAJTOSIMA. ŽIVIO DRAGO SAVIĆ, ŽIVIO BLAGO BLAGOJEVIĆ, I ADVOKATI SLOBODAN PAVLOVIĆA, KOJI SU GODINAMA RADILI PROTIV PAVLOVIĆA A U KORIST GLAVGOG BAJE I SVOJIH DŽEPOVA.

Name

USKORO

19.10.2019 06:28

USKORO ĆE BITI PONOVO AKTIVAN PREDMET KUPOVINE DODIKOVE VILE U BEOGRADU, KOJU MU JE PLATILA PAVLOVIĆ BANKA. SVE ĆE BITI DO BOLA JASNO O KAKVOM SE "ČOVJEKU RADI".

Name

RE SINISA

19.10.2019 10:43

A STA JE SA ONIH KOJI SU GA OPUVALI I JOS SU U BANCI A NE ZNAJU STA IMAJU ALI DOK JE KAPALO SVIMA KOJI SU IGRALI ZA SEBE I NJEGA BILO JE ODLICNO, SAVJETODAVCI ZA DESET ALI TO MNOGE KOSTA I POSLA I ZIVOTA I STA SAD? NISTA! TO SU GNJIDE KOJE CE OPET PLIVATI U MUTNOM A OSTALI...MA KO NJIH PITA...

Name

IMENJAK

20.10.2019 10:20

MOJ IMENJAK ALEKSANDAR VIĆANOVIĆ BIO DIREKTOR PAVLOVIĆA BANKE A SAD PRINUDNI ŠEF U ŽITOPROMETU. KAKVE LI PREVARE. TAJ POMODAR U KRIMINALU DO GUŠE ĆE ZVRŠITI GROZNO.

ODGOVORITE