Partizan vratio Trifunovića sa pozajmice!

KK Partizan i Mega Bemaks postigli su dogovor oko raskida saradnje vezane za pozajmnicu Uroša Trifunovića.  Partizan potvrdio kraj pozajmice: Trifunović i Mega - nije uspelo. . .  Sin proslavljenog košarkaša nije se dugo zadržao kod Dejana Milojevića.  Traži se rešenje za mladog košarkaša. . .

Košarka 18.10.2019 | 17:49
Partizan vratio Trifunovića sa pozajmice!
Talentovani 18-godišnji kombo bek prethodne sezone nije dobijao puno minuta u timu Andree Trinkijerija, pa se odlučilo da ode na pozajmnicu.

Sa Megom je odradio pripreme i počeo sezonu, ali je naprasno došlo do raskida saradnje.

"U letnjem prelaznom roku KK Mega Bemax i KK Partizan NIS su postigli dogovor o ustupanju Uroša Trifunovića na jednu takmičarsku sezonu, smatrajući da je to najbolje rešenje za njegov dalji razvoj.

Nakon okončanog pripremnog perioda i početnih utakmica ABA lige, pokazalo se da procena nije bila odgovarajuća, i da Mega nije idealno mesto za razvoj Uroša, koji je nesporno veliki talenat. Upravo iz navedenog razloga, dogovoreno je da se ustupanje okonča, a u ovom trenutku se razmatra šta je najbolje rešenje za mladog igrača.

O odluci će mediji biti blagovremeno obavešteni", navodi se u saopštenju koje su potpisali KK Partizan i KK Mega Bemaks.



Posle samo nekoliko meseci - raskid!

Košarkaški klub Partizan saopštio je ovog petka da mladi košarkaš Uroš Trifinovićnije više na pozajmici u Mega Bemaksu, gde su ga poslali kako bi imao prostor da se razvija.

Crno-beli podsećaju da su u letnjem prelaznom roku Mega i Partizan postigli dogovor o ustupanju Uroša Trifunovića na jednu takmičarsku sezonu, smatrajući u tom trenutku da je to najbolje rešenje za njegov dalji razvoj.

Trifunović je, navodno, prethodnih dana trenirao s Dinamikom, ali je njegova sudbina i dalje nepoznata. On je na otvaranju sezone protiv Cibone odigrao 30 minuta i ubacio 11 poena, uz pet skokova i dve asistencije, ali je posle na gostovanju FMP u Železniku upisao četiri i po minuta, bez učinka.

Izvor: B92/mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar